RTL Gold tv-műsor
2017.09.28 23:00 - 00:00 RTL Gold
tv-műsor
Dr. Tóth 64.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Dr. Tóth 64. tartalma - RTL Gold 2017.09.28 23:00
Rák rizikófaktorok

Sajnos léteznek olyan daganatos megbetegedések, melyek tünetei csak akkor jelentkeznek, amikor már késő. Azonban szerencsére sok rákfajta esetében igaz az, hogy időben észlelve a problémát a betegség gyógyítható, ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő időközönkénti szűrővizsgálat. Dr. Tóth bemutatja, hogy milyen rizikófaktorok megléte esetén érdemes rendszeres szűrésre járni.

Zsibbadó ujjak, sajgó csukló: ez nem más, mint a csukló alagút-szindróma. Dr. Tóth bemutatja, hogy mit takar ez a betegség, és milyen házi és orvosi megoldásokkal enyhíthető a fájdalom.

Gondolta volna, hogy a hajápolási termékek akár öregíthetik is hajunkat? Dr. Tóth utánajár, hogy a napi szépségápolási szokásaink mit okoznak hajunknak, és egyáltalán egészséges-e hajat szárítani, vagy sem.

Sokan egyszerű horkolásnak hiszik, pedig akár valamilyen betegség is állhat mögötte, súlyos egészségügyi következményekkel. Ez az alvási apnoé, vagyis az éjszakai légzéskimaradás. Dr. Tóth sorra veszi a tüneteket, amelyek megléte esetén mindenképpen orvoshoz kell fordulni.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia

Ez is érdekelheti

PREMIER Minimax
Minimax
tv-műsor: Nagyon Vadon: Hív a természet I./16.
PREMIER Spektrum Home (HD)
Spektrum Home
tv-műsor: Nagyratörő tervek - Új-Zéland VIII/8.
ÉLŐ M5 (HD)
M5
tv-műsor: Librettó
magyar,2024
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: RTL Híradó - Esti kiadás
PREMIER Food Network (HD)
Food Network
tv-műsor: Lefőzve II./12.
sorozat,2023
© 2012-2024 Gillon Media Kft.