RTL Gold tv-műsor
2017.10.16 23:00 - 00:00 RTL Gold
tv-műsor
Dr. Tóth 76.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2015
Dr. Tóth 76. tartalma - RTL Gold 2017.10.16 23:00
Uraim, irány az orvos!

Egyre gyakrabban hallott kijelentés, hogy a nők egészségtudatosabbak, míg férfi társaik. Míg a hölgyek gyakrabban járnak szűrővizsgálatokra, a férfiak hajlamosak tudomást sem venni testük jelzéseiről.

Dr. Tóth a hölgyeken keresztül kívánja felhívni a férfiak figyelmét olyan betegségekre, amik gyakran jelentkeznek az erősebb nemnél. Uraim! Irány az orvos!

Az egyik legvitatottabb mentális zavar a kényszerbetegség, ami legtöbbször olyan egyszerű kérdésekkel kezdődik: bezártam-e az ajtót, elzártam-e a gázt. De mi történik akkor, ha újra és újra feltesszük magunknak a kérdését és az ezzel kapcsolatos aggódás, szorongás átveszi az uralmat mindennapjaink fölött? Dr. Tóth segítséget nyújt abban, hogy felismerjük, rossz szokásról, vagy kényszerbetegségről van-e szó.

Dr. Tóth rendelőjében előkerülnek a bokszkesztyűk, ugyanis a véraláfutás lesz a téma. Teljesen természetes, ha fizikai hatás éri testünket, de akár komoly betegség előjele is lehet a bőr elszíneződése.

Véraláfutások után női önvédelem. Dr. Tóth számos adás során foglalkozik az egészségünk megőrzésével, de a riasztó statisztikák miatt fontos, hogy pár hasznos önvédelmi tanácsot is megosszon nézőivel, hogy ne legyenek áldozatai különféle erőszakos cselekedeteknek.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Leona bosszúja 53.
mexikói telenovella sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Paláver
aktuális politikai magazin,2024
ÉLŐ Eurosport 2 (HD)
Eurosport 2
tv-műsor: Kerékpár
Romandiai körverseny 2. szakasz
HD adás
© 2012-2024 Gillon Media Kft.