RTL Gold tv-műsor
2018.02.25 10:00 - 11:00 RTL Gold
tv-műsor
Dr. Tóth 8.
tippek és tanácsok az egészséges élethez,2014
Dr. Tóth 8. tartalma - RTL Gold 2018.02.25 10:00
Öt étkezési csapda, amitől kövérek leszünk

Gondolták volna, hogy az, hogy hogyan eszünk, komolyan befolyásolhatja testsúlyunk alakulását? Dr. Tóth megmutatja, melyek azok az étkezési csapdák, amikbe naponta belesétálunk, anélkül, hogy észrevennénk, hogy közben hízunk tőlük. Kiderül, miért vezethet súlygyarapodáshoz, ha evés közben mást csinálunk, ha csomagolásból eszünk vagy mesterséges édesítőszereket használunk!

Kínos téma, Dr. Tóthnak köszönhetően azonban mostantól nem az többé! Tabuk nélkül beszél arról, hogy mi az aranyér, hogyan alakul ki, és tanácsokat ad a megelőzésére.

A legtöbb nő küzdött már élete során a cellulitisz okozta kellemetlenségekkel. Dr. Tóth egyenesre simítja a mítoszokat, és bemutatja, miért szenvedhetnek a vékony nők is ezzel a problémával, valamint tanácsokat ad, hogy tegyünk azért, hogy ne legyen narancsbőrünk.

A cellulitisz ellen természetesen nem csak étkezéssel, hanem mozgással is tehetünk! Dr. Tóth egy anticellulit tornán keresztül mutatja meg, hogy melyek azok az egyszerű mozdulatok, melyekkel megelőzhető a narancsbőr.

 

Tudomány: gyógyítás/pszichológia/fiziológia

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: ATV Híradó
hírműsor,2024
PREMIER Minimax
Minimax
tv-műsor: Nagyon Vadon: Hív a természet I./15.
ÉLŐ M5 (HD)
M5
tv-műsor: Ön is tudja?
magyar,2024
© 2012-2024 Gillon Media Kft.