RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.10.20 12:35 - 13:55 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1133.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1133. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.10.20 12:35
Tamás kiszállíttatja magának az ágyat, amit vett, de Szofival ellentétben meg van győződve róla, hogy egyedül össze tudja szerelni. Tamás ennek ellenére üdvözli az ötletet, hogy Teó segít neki az összeállításban, legalább jobban megismerik egymást. Tamás Teó agyára megy az állandó dumálásával. Hiányzik néhány csavar, ami lehetőséget ad Teónak, hogy bemeneküljön a fodrászüzletbe, és kipanaszkodja magát a testvérének Tamásról. Szofi egyszer csak leállítja és védelmébe veszi Tamást. Tamás időközben egyedül befejezte az ágy összeállítását, ám amikor büszkén prezentálni akarja leendő sógorának a munkáját, az ágy összedől. Teó és Tamás szóváltásba keverednek.

Alexát felkeresi Hilda, és emlékezteti a Katalinnal kötött együttműködésükre. Alexa bizalmatlan Katalin barátnőjével, de aztán ad egy esélyt a nőnek. Péter, a menedzser a hangstúdióban rászáll Alexára, és sejteti, hogy Alexának a siker érdekében kedvesnek kellene lennie vele. Alexa újból rettenetesen csalódik. Hilda érkezik, és elzavarja Pétert. Alexa annyira el van keseredve, hogy elsírja magát Hilda előtt. Hilda is megnyílik Alexának egy perc erejéig, és tanácsokkal látja el a lányt, majd meglepő ajánlatot tesz: Alexa menjen az USA-ba.

Lilinek nincs egy vasa sem, kénytelen Mesitől kölcsönkérni, hogy ki tudja fizetni a bérleti díjat. Bécy felajánl neki a klubban egy állást, amit Lili először nem fogad el, semmi kedve ilyen alantas munkát végezni, de később rá kell jönnie, hogy nincs más választása. A klubban Lili egy régi ismerősével, Borival találkozik, aki gyűlöli, amiért Lili elcsábította egy régi pasiját. Bori pokollá teszi Lili életét a klubban. Lili először még megpróbál erős maradni, de mikor Bori kiteregeti Lili sötét titkát, a lány nagyon megalázónak érzi ezt, és kiborul. Dani váratlanul a segítségére siet, és bátorítja őt. Lili nagyon meglepődi 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./3.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./3.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./28.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Titkok a homokban I./2.
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: A három hónap emlékei V./8.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.