RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.10.27 20:45 - 22:05 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1138.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1138. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.10.27 20:45
Amikor reggel Lili közeledni próbál Danihoz, visszapattan róla. Lili nem adja fel ilyen könnyen és meglepi Danit a szobájában fehérneműben. Dani ledöbben, és nyers szavaival sikerül megbántania Lilit. Danit furdalja a lelkiismeret, ezért belegyezik, hogy elmenjen Lilivel moziba. Nagyon jól érzik magukat, és egy bensőséges pillanatban az ágyban kötnek ki.

Tamásnak rossz híre van Szofi számára: A fodrászata a csőd szélén áll, ha nem történik valami, vége az üzletnek. Szofi nem dughatja tovább a homokba a fejét, kénytelen szembenézni a szomorú valósággal, de visszautasítja a Tamás által felajánlott pénzügyi segítséget. Tamás később megjelenik Szofinál egy befektetővel, aki szívesen megvásárolná a fodrászatot. Szofi vívódik, ha elfogadja az ajánlatot, ki kell rúgnia Alexát, és az üzlete egy üzletlánc egyik tagja lesz. Végül Szofinál győz a józan ész, és az eladás mellett dönt.

Evelin és Zoé Gábor akarata ellenére is elmennek a castingra. Ők nők tartsanak össze! A castingon minden jól megy egy darabig, de pont a táncos résznél Evelint kiállítják. Evelin hisztit csap, ami a castingosoknak egyáltalán nem tetszik, és elküldik. Evelin le akar lépni Zoéval, de Zoé maradni szeretne, ami Evelinnek rosszul esik. Zoé ráadásul jobb értékelést kap, mint ő, mire Evelin féltékenységében a barátnőjén tölti ki a csalódottságát.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./2.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./2.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./27.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Tűzben edzett X./4.
PREMIER Discovery Channel (HD)
Discovery Channel
tv-műsor: A brit kincsvadász XVIII./4.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.