RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.17 12:35 - 13:55 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1151.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1151. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.17 12:35
Joe reggel kiosztja Evelint, mert tegnap nyilvánvalóan nem tartotta be az önmegtartóztatási fogadalmát. Joe szerint Teó rossz hatással van a lányra, és óva inti Evelint a fiútól. Evelin azonban nem tűri, hogy Joe előírja neki, mit csináljon, és amikor később Teó megjelenik nála, hagyja magát rábeszélni egy randira. Evelin élvezi a flörtölgetős játszadozást Teóval, elmennek a klubba, ahol nagyon jól érzik magukat. A helyzet azonban komolyra fordul, mikor Teó nem akar továbbra is Evelin játékszere lenni, és beolvas a lánynak.

Dani reggel megbánja, hogy ismét lefeküdt Lilivel, és világosan megmondja a lánynak, hogy ne is reménykedjen abban, hogy ők ketten valaha is összejöhetnek. Lili megbántódik, Daninak pedig lelkiismeret-furdalása lesz. Dani elhívja Lilit egy kalandparkba, hogy bebizonyítsa neki, tényleg többet jelent számára egy kósza numeránál. Itt összefutnak Zoéval és Gáborral. Zoé féltékeny lesz Lilire, végighisztizi az egész kötélpályát, ellenben Lilivel, aki lazán és boldogan veszi az akadályokat. Dani most először veszi észre, milyen csodálatos lány Lili.

Reggel Roland a klubban vetélkedni kezd Dáviddal, hogy ki a keményebb legény. Versenyezni kezdenek, azzal a kikötéssel, hogy a vesztes büntetését Lia találja ki. Amikor végül Roland alulmarad, Lia közli vele, hogy bélgilisztát kell lenyelnie. Roland nem képes teljesíteni az undorító feladatot. Dávid nagyon jót szórakozik rajta, és megpróbálja étvágygerjesztő kis falatkákkal ízletesebbé tenni Roland számára a féreglárvákat. Sajnálatos módon azonban Roland helyett Bécy nyeli le őket.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./17.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./24.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.