RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.17 20:45 - 22:10 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1152.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1152. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.17 20:45
Tamara ledöbben, amikor a feldúlt Joe megjelenik náluk és durván megfenyegeti Teót. Tamara aggódni kezd, és a végére akar járni a dolognak. Először meg van győződve Teó bűnösségéről, ami vitához vezet Szofival. Ám Tamarában egyre inkább kétségek támadnak, amikor felfedezi Teó egy másik, sérülékeny oldalát. Tamara most már bizonyosságot akar szerezni és kérdőre vonja Evelint és Joe-t, ami csak még jobban megerősíti a kétségeit.

Reggel Lili alig hisz a szerencséjének, hogy végre együtt van Danival, és nem hagyja, hogy Bori és Roland gyűlölködő megjegyzései kedvét szegjék. Ám, amikor Lili rábeszéli Danit, hogy menjen el vele bowlingozni, megint azonnal kétségei támadnak, amikor meglátja Danit két eléggé felszabadult lánybúcsús lánnyal beszélgetni. Ugyan titkolja, de este ismét féltékeny lesz, amikor Dani egy táncos lánnyal beszélget a klubban. Lili mindenkinek meg akarja mutatni, hogy a fiú hozzá tartozik, ám Dani ezt nem tartja okénak a kollégái előtt és visszautasítja a lányt.

Reggel Karesz és Milán a hentesboltba mennek Gusztiról tudakolózni. Ott találják az új eladót, a maga alatt levő Gusztit - aki Guszti unokatestvére. Karesz és Milán annak reményében, hogy megtudnak valamit Gusztiról, felkarolják a szerelmi bánatos fiút. Mivel Guszti már hallott Kareszről és Milánról, sőt, Endre bá el is tiltotta a két fiútól, Karesz és Milán azt hazudják, hogy ők Patrik és Misi, és Kareszt és Milánt maguk sem bírják. Elindulnak csajozni, de Guszti nehéz esetnek bizonyul, végül bevallja, hogy nagyon tetszik neki a zöldséges lány, de Guszti még megszólítani is képtelen a lányt. Kareszék leszerveznek egy romantikus randit nekik, és elégedetten hagyják ott Gusztit.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./13.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Élet 250 kiló felett X./10.
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./20.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER National Geographic (HD)
National Geographic
tv-műsor: A bűn kereskedői I./5.
amerikai,2020
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER BBC Earth (HD)
BBC Earth
tv-műsor: A vademberek Ben Fogle-al X./6.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.