RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.23 12:25 - 13:40 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1155.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1155. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.23 12:25
Lili nagyon belelkesül, mikor hallja, hogy ezen a héten megválasztják "Mr. 2017"-et. Lili szeretné, ha Dani is részt venne a versenyen, és elnyerné a díjat, de a fiút ez nem érdekli. Lili ragaszkodik hozzá, mert szeretne tetszelegni a győzelem fényében - és mert Roland is benevezett, Lili pedig azt szeretné, ha Dani legyőzné őt. Mikor Dani továbbra is ellenkezik, Lili titokban benevezi őt. Dani nagyon megharagszik rá, Lili pedig attól fél, hogy saját hibájából veszélybe sodorta a kapcsolatukat.

Tamara kétségbeesik, mikor Joe újból felbukkan, és óva inti őt Teótól. Tamara elbizonytalanodik, vajon még mindig érez iránta Joe valamit, és az mit jelentene számára. Közben Szofi kiosztja Joe-t, mert képtelen tétlenül nézni, ahogy hiú reményeket táplál Tamarában. Az érzelmi hullámzás azzal ér véget, hogy Tamara utoljára elmegy Joe-hoz.

Zoé ártalmatlanul cseveg egy futár fiúval, ami miatt Gábor féltékenykedni kezd, de Zoé megőrzi a higgadtságát. Később Zoé tanúja lesz, ahogy Gábor megbámul egy nőt, majd később Gábor fölényeskedve viselkedik Zoéval, amiért Zoé is visszavág, és megleckézteti őt. Zoé és Evelin megbámulnak két jóképű férfit, és méltatják a testi adottságaikat. Gábor egyáltalán nem találja ezt olyan viccesnek, ami veszekedéshez vezet.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./22.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Discovery Channel (HD)
Discovery Channel
tv-műsor: A brit kincsvadász XVIII./4.
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Életben maradtam VI./8.
amerikai reality sorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Elképesztő rejtélyek IV./5.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.