RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.23 20:55 - 22:10 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1156.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1156. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.23 20:55
Roland reggel azzal szembesül, hogy a Mr. 2017. verseny előtt szinte az összes szavazatot Dani zsebelte be: a táncos lányok és Bécy is rá fogadtak. Rolandot mindez csak keményebb küzdelemre ösztönzi, ráadásul Bori váratlanul felajánlja neki, hogy támogatni fogja a felkészülésben - segít neki a táncprodukció betanulásánál. A tánctanulás viszont nagyon nehezen megy, mert Roland nem képes megjegyezni a koreográfiát. Lili gúnyolódása is hátráltatja az ügyet, így Roland keserűen feladja a dolgot, és befejezi a gyakorlást.

Tamara össze van zavarodva, bizonytalan. Eljátszik a gondolattal, hogy Teóval esetleg viszonyba bonyolódhatna. Mikor lépéseket tesz felé, Teó visszautasítja, és helyette azt javasolja, hogy maradjanak csupán barátok. Tamarának rosszul esik az elutasítás, de "haverként" vele tart mégis, és feltérképeznek egy kocsmát. Teó az este során felszed egy lányt, és Tamara kénytelen bevallani magának, hogy féltékeny. Mikor Teó éjjel a lakásba is felviszi új ismerősét, Tamara képtelen uralkodni magán, és jelenetet rendez.

Joe elhatározza, hogy ideiglenesen kibérel egy szerelőműhelyt, hogy ne veszítsen további kuncsaftokat. Gáborral együtt fognak hozzá a munkához. Joe nagyon élvezi, hogy ismét tevékeny lehet, Gábor viszont már kevésbé ilyen ambiciózus, munka helyett inkább lányokkal flörtöl. Joe, hogy móresre tanítsa, odarendeli Zoét, akinek a megjelenése valóban kínos meglepetést okoz Gábor számára.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./24.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Discovery Channel (HD)
Discovery Channel
tv-műsor: Aranyláz Alaszkában - vad vizeken VII./5.
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./5.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO (HD)
HBO
tv-műsor: Isten óvja Texast I./2.
amerikai dokumentumfilm sorozat,2024
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.