RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.24 20:50 - 22:10 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1157.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1157. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.24 20:50
Reggel Joe alaposan leteremti Evelint, hogy végre keressen munkát magának. De Evelin a tökéletes munkát keresi, és nem elégszik meg akármivel. Ezért Joe arra kötelezi a lányt, hogy takarítson az új műhelyben. Ám amikor Evelin meglepetésére kap egy hívást a casting cégtől, akikhez múltkor elmentek Zoéval, hogy ma menjen el egy interjúra, Evelin nagyon boldog lesz és túlzásokba esik a lakótársai előtt. Evelin szörnyen csalódik, amikor kiderül, hogy nem modellnek vagy táncosnak hívták csak segédasszisztensnek.

Danit már reggel idegesíti Lili, aki attól fél, hogy Roland a műsorával túl fog tenni a fiún. Ám Dani nem hajlandó hülyét csinálni magából. Később Dani a kidobói edzőteremben edz, és ott bosszúságára összefut Zoéval, akivel rögtön össze is vesznek. Amikor Dani válla megsérül, Zoé el akarja vinni orvoshoz. Zoé, aki sajnálja, hogy közte és Dani között ilyen rossz a kapcsolat, tesz egy békülékeny lépést Dani felé, amit a fiú azonban rögtön félreért. A frusztráltságát Dani Lilin vezeti le.

Amikor Szofi reggel kap egy új fizetési felszólítást, keserűen kénytelen szembesülni azzal, hogy még mindig nyakig ül a bajban. Nem túl lelkes, amikor Tamara ráveszi, hogy egy szalonban próbáljon fel pár esküvői ruhát. Semmiben se érzi magát jól, valahogy egyik sem az ő stílusa. De amikor Szofi megtalálja a tökéletes ruhát, az nem teljesen jó rá, szorítja, és nem megy fel a cipzár. Tamara és az eladó addig győzködik, amíg Szofi végül megveszi a szoros ruhát, amit ráadásul meg se engedhetne magának a fodrászat pénzügyi problémái miatt.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./4.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./24.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Nyomon XII./5.
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./5.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.