RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.11.28 12:55 - 14:10 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1158.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1158. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.11.28 12:55
Roland reggel meglátja, amikor Dani bemutatja kollégáinak a Mr. 2017-re tervezett számát, és úgy dönt, hogy ő is belehúz, kétszer olyan keményen dolgozik a saját táncán, mint eddig. Ám a műszak után, amikor Borival próbálnak, annyira görcsös, hogy Bori végül kénytelen pihenőt elrendelni számára. Ahogy az utcán sétálnak Borinak hirtelen felindulásból az az ötlete támad, hogy beteszi a számot a mobilján és összehoz egy spontán próbát, amivel teljesen lenyűgözi Rolandot. Később a házban folytatják a próbát, és csodák csodája, Roland végre összehozza a tervezett koreográfiát, noha már erősen kételkedett a sikerben.

Tamara még mindig mérges Teóra a férfi múlt heti egy éjszakás kalandja miatt. Mikor Teó ráadásul ismét bunkón beszól neki, Tamara begurul, és kifakad Szofinak: egyetlen normális pasi sincs a földön, ő legalább is mindig csak idióta bunkókba botlik! Később a fodrászüzletben újra panaszkodni kezd, mire az egyik vendég rögtön randevúra hívja. Tamara ugyan meglepődik, de végül belemegy. Kétségei ellenére a randi jól sikerül, és utána Tamás lakásában folytatódik a kellemes meglepetés, mivel kiderül, hogy Mártonnal rengeteg közös tulajdonságuk van. Teó azonban kevésbé lelkes.

Totót könyörtelen hírrel hívják reggel lakótársai, ezért Zoé aggódva vele megy albérletébe. Ott megrökönyödve szembesülnek vele, hogy Totót kitették a lakásból; lakótársai, és nem hajlandóak változtatni az elhatározásukon. Mikor Zoé azon gondolkodik, hogy legyen tovább, Totó megjegyzi, hogy igazán tartozik neki a testvére azzal, hogy helyet biztosít számára az albérletben. Zoé egyáltalán nem lelkes a felvetés kapcsán, és nemet mond Totónak, aki zokon veszi az elutasítást. Zoét persze lelkiismeret-furdalás gyötri, hiszen testvérét nem hagyhatja cserben.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./3.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./3.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./28.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./23.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Titkok a homokban I./2.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.