RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.12.11 12:50 - 14:10 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1167.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1167. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.12.11 12:50
Amikor reggel megint vita alakul ki Orsival, Joe lelkiismeret-furdalástól gyötörve kénytelen belátni, hogy az unokahúga egyszerűen nem illik be az albérleti közösségbe. Keresni akar egy gyámhivatal által felügyelt lakóközösséget a lánynak, ám ekkor Evelin rájön Orsi titkára: amikor az anyja első alkalommal vonult börtönbe, Orsi elkezdte vagdosni és megsebezni magát. Amikor Joe erről tudomást szerez, rájön, hogy az unokahúga sokkal érzékenyebb, mint ahogy azt gondolta.

Amikor Zoé reggel nem tudja kifizetni Joe-nak a bérleti díjat, Gábor felajánlja neki, hogy majd ő becsengeti helyette. Zoé viszont szeretne végre munkát találni magának és nem sokkal rá megjelenik Niki, aki szakított Csabával és szeretne beköltözni az albiba, és elviszi magával Zoét egy lábmodell munkára. Zoé durcásan azzal hárítja Gábor kifogásait - miszerint emögött biztos valami perverz alak áll -, hogy Gábor biztos csak féltékeny. Ám amikor Zoé megismeri a fotóst, Kornélt, kénytelen megállapítani, hogy valóban egy lábfetisisztáknak szóló honlapot üzemeltet. Rövid habozás után Zoé nem képes elfogadni a munkát, bármennyire is viccesnek és ártalmatlannak tűnik.

Karola a lakótársai felszínes együttérzései elől a tetováló szalonba menekül. Ott összeomlik, amikor rájön, hogy Krisztián már felvett valakit az ő helyettesítésére. Karola átverve érzi magát és felmond. Karola számára egy világ omlik össze és elmondja Borinak, hogy nem tudja, hogy mi értelme van még az életének. Karola később nyom nélkül eltűnik.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./3.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./4.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./6.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Szerelem és fordítás I./11.
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Titkok a homokban I./2.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.