RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.12.11 20:25 - 21:50 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1168.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1168. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.12.11 20:25
Bori magán kívül van az aggodalomtól, mert Karola még mindig nem bukkant fel. A tetováló szalonban sem tudja senki, hogy hol tartózkodhat. Bori szinte pánikba esik, amikor egy idegen férfi veszi fel Karola mobilját. Aztán kiderül, hogy az illető a mobilt egy kocsma előtt találta - de Karoláról továbbra sincs semmi hír. A többi lakótárs is belekapcsolódik a keresésbe, Roland különösen beveti magát, aki ezzel Borinak akar imponálni. De minden hiába, Karolának nem akadnak a nyomára. Amikor Bori már-már összeomlik az aggodalomtól, Roland vigasztalja.

Evelin örül, amikor Orsi elfogadja a bocsánatkérését, amiért elárulta a titkát Joenak. Bűntudatból felkarolja Orsit, az egész napot vele és Zoéval akarja tölteni. A nap folyamán azonban megismerkedik egy jó pasival, és egyre inkább úgy érzi, hogy Orsi kolonc a nyakán. Bűntudata miatt magával viszi Orsit bulizni, ahol azonban egymásnak ugranak, és Evelin hazaküldi a lányt. Orsi azonban Evelin tudta nélkül továbbra is ott marad, és leissza magát.

Tamara reggel megint összeszólalkozik Teóval és tönkreteszi a mobilját. Az ideges Tamarát a fodrászatban Joe unokahúga és Evelin várja, ahol Tamara igencsak meglepődik a hír hallatán, hogy Joe egy lányt nevel. Mivel Orsi a fodrászatban felejti az újonnan vásárolt ruháit, Tamara beugrik vele az albérletbe, ahol meghatja Joe gondoskodása és ismét közelebb kerülnek egymáshoz. Tamara vacsorát főz Joe-nak, de a jól induló helyzet a visszájára fordul.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók I./6.
kanadai reality sorozat,2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./25.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Élet 250 kiló felett X./10.
PREMIER Discovery Channel (HD)
Discovery Channel
tv-műsor: Autók megmentői II./12.
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./6.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.