RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2017.12.21 13:10 - 14:25 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1175.
magyar filmsorozat,2017
Éjjel-Nappal Budapest 1175. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2017.12.21 13:10
Amikor reggel valaki keresi telefonon Tamást, Szofi meglepetésére olyan lesz, mintha kicserélték volna, és ok nélkül nekitámad. Kiderül, hogy Tamás szülei jelentkeztek, akiket gyűlöl, és akik most Budapestre jönnek és akarnak találkozni a fiúkkal. A találkozó során Tamás félreérthetetlenül a szülei tudomására hozza, hogy nem akarja tartani velük a kapcsolatot. Azonban a szülei később mégis tolakodóan beállítanak a lakásába. Miközben Szofi először örül, hogy megismerheti a jövendőbeli anyósát és apósát, Tamás kiborul, mert úgy érzi, a szülei leégetik és elmenekül.

Niki reggel full depressziós Csaba miatt. Senki sem tudja kimozdítani az állapotából, mikor Niki vad kertészkedésbe kezd, Joe felhívja Lalit, hogy van-e valami ötlete. Lalinak lesz egy ötlete, de nem árulja el Joe-nak. Niki közben találkozik a kertészetben egy kedves idegennel, aki segít neki. Mikor felviszi az albiba virágokat ültetni, Niki számára kiderül, Lali szervezte a srácot, ráadásul távvezérléssel irányítja a "randit". Niki és Vilmos elmennek egy cukrászdába, ahol Vilmos megcsókolja Nikit, majd le is buktatja magát. Niki bosszút tervez Lali ellen.

Reggel Milán a falat kaparja, mert valamiért kiújult a bőrallergiája. Ugyanakkor befut Karesz, akinek sikerült szereznie egy megbízást, és kiderül, Milán összekeverte a sajátját a Karesz pólójával, és megoldódni látszik a bőrallergia kérdése. A lakás lomtalanítása közben Milán azonban majdnem megőrül, és egyfolytában vakaróznia kell. Amikor azonban felbukkan a bérbeadó csinos lánya, aki láthatóan szemet vetett Milánra, a fiú kénytelen összeszedni magát, mert nem akarja elszúrni az esélyt, hogy randizhassanak. A panaszai azonban egyre súlyosbodnak, míg végül Milán nem bírja tovább és gátlástalanul vakarózik egyet Petra előtt, aki erre undorodva otthagyja.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./16.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Szerelem és fordítás I./11.
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Titkok a homokban I./2.
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Éjszakai elzárás I./1.
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: A három hónap emlékei V./8.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.