RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.01.17 20:25 - 21:40 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1189.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1189. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.01.17 20:25
Lali Nikivel és Tamarával megérkezik Nyírparasznyára. Vilma nem érti, hogy a tűzifa felvágásához miért csak lányokat hozott a fia. Később megérkezik Joe, aki feszült lesz a helyzet miatt, hogy itt találja Tamarát, később kérdőre vonja Lalit. Lali esküdözik, hogy csak a vészhelyzetet akarta megoldani és az anyját méltó módon felköszönteni. Tamara is ki van akadva, hogy hülye ötlet volt Lalitól ez az utazás. Míg a lányok főznek, a fiúk fát vágnak, és tanúi lesznek egy a szomszédban zajló veszekedésnek. Vilmát ünnepli az egész vendégsereg, amikor a szomszéd lány - Lali egykori szerelme -, hozzájuk menekül és elbújtatják. hatalmas táncos buli kerekedik, ahol a nagybácsik nagyon megtáncoltatják Tamarát, aki Joe-hoz menekül lassúzni.

Lili próbálja derekasan viselni Dani visszatérését Bécsből, bár kikészíti az egész helyzet. Határozottan elzárkózik a fiú békülési kísérletei elől, de mikor az azt mondja neki, hogy ő tényleg komolyan gondolta a kapcsolatukat, újra feltámad benne a remény. Bori tanácsára fittyet hányva próbálja rábeszélni Danit, hogy próbálják meg újra. Aztán mikor a fiú határozottan lepattintja, Lili kétségbeesésében az alkoholhoz fordul.

Kareszék nyáridéző bulival készülnek Sári esküvőjére, amikor meglepődnek, mert Zsófika megjelenik a lakóhajón. Annak már kevésbé örül Karesz, hogy Zsófika Margóval és nem az anyjával érkezett Budapestre, hogy intézkedjen. De próbálnak jól szórakozni a kislánnyal. Amikor később Karesz összeveszik a Sári anyjával, Margó azt követeli a fiútól, hogy ne jöjjön el Sáriék esküvőjére. A dühös Karesz nem hajlandó eltűrni, hogy ezt megtiltsák neki! Később lehiggad, és belátja, hogy Budapesten kellene maradnia.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók I./6.
kanadai reality sorozat,2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./13.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./25.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Élet 250 kiló felett X./10.
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./20.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.