RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.01.22 20:30 - 21:45 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1192.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1192. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.01.22 20:30
Evelin reggel hazamegy az albérletbe, ahol irtózatosan összebalhéznak Gáborral. Gábor árulónak tartja Evelint, amiért fedezett Zoénak, Evelin pedig Gábort hibáztatja Zoé boldogtalanságáért. Evelin végül besokall, és azt mondja, hogy elköltözik, ha már úgyis mindenki ezt akarja. Hiába próbálja Joe is a maga eszközeivel jobb belátásra bírni Gábort, míg osztozik a sérelmében, az egész esélytelen. Evelin kiköltözik, és mivel nem tudja, hová mehetne, végül Dani ajtaja előtt köt ki.

Totó úgy gondolja, hogy a kutyasétáltatási munkával megütötte a főnyereményt. Kevés munkával jó pénzt fog keresni. Amikor az egyik kutyasétáltató lemondja az aznapi melót, Totó magabiztosan bevállal egyszerre négy kutyát, de döntése kis híján végzetessé válik számára. Ugyanis Gábor kutyafóbiája miatt két kutya megszökik, és Totó képtelen úrrá lenni a helyzeten. Közte és Gábor között a feszültség egyre csak nő. Kétségbeesetten keresi a kutyákat, de hiába.

Roland és Bori reggeli szerelmes enyelgése félbeszakad, mert Borinak hányingere támad. Roland azonnal előadja a szexi ápolót, és elképzeli, hogy milyen baromi jó is lenne az egész napot Borival tölteni az ágyban. Aztán elég hamar tudatosodik benne, hogy Bori valóban rosszul van, őt pedig elfogja az undor, amikor a lány a jelenlétében hányni kezd. Roland először keményen állja a sarat, de aztán nem bírja tovább elviselni Bori látványát, és valami hazug kifogással eliszkol. Amikor Karola előtt lebukik, a lány leszidja Rolandot. Később Bori is rájön, hogy a barátja cserbenhagyta.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók I./5.
kanadai reality sorozat,2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók I./6.
kanadai reality sorozat,2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./25.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spektrum (HD)
Spektrum
tv-műsor: Rejtélyes furcsaságok III./3.
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./6.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.