RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.02.26 13:40 - 14:50 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1216.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1216. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.02.26 13:40
A holtfáradt Szofi lelkiismeret-furdalástól gyötörten elhiteti magával, hogy össze tudja hangolni a fodrászat megmentési akcióját és az esküvőt. Amikor azonban ellopják a parti styling buszukat, Szofi az összeomlás szélére kerül. Tamás éppen ebben a szerencsétlen pillanatban érkezik és előadja, hogy egy új esküvői helyszínt talált, amit azonnal meg is akar mutatni Szofinak. Az elgyötört lányból kirobban, hogy ő most éppenséggel "képtelen" az esküvőre koncentrálni. Tamás először abban bízik, hogy sikerül jobb belátásra bírnia Szofit, de amikor a lány arra kéri, hogy halasszák el az esküvőt.

Joe lelkesedése reggel jelentősen alábbhagy, amikor lakótársai is értesülnek a fogadásáról. Joe szerint az egész csak egy részegségben fogant ötlet volt, csupán poénnak szánták, semmi komoly. Gábornak azonban más a véleménye, és nem hajlandó belemenni, hogy Joe visszalépjen. Ráadásul Niki időközben beszervez egy netes rádiót is, hogy népszerűsítse az eseményt. Amikor Joe találkozik a riporterrel, kénytelen belátni, hogy innen már nincs visszaút, a fogadásuk önálló életre kelt.

Bécyt reggel annyira zavarja Georg és Anita enyelgése, hogy elhatározza, megmutatja a férfinak. Kihívja egy tenisz mérkőzésre, amiben nagyon csúnyán veszít. Lali kiszabadul, és Bécy újra az utolsó pillanatban tudja csak megakadályozni, hogy Georg észrevegye, ráadásul Karola csúnyán lejáratja Anita előtt Bécyt. Bécy azt hiszi, nincs esélye a nőnél. Közben Bori bevallja Rolandnak, hogy retteg a nagy hegyektől és a síeléstől, de Roland elhatározta, hogy megtanítja Borit síelni. Bori legyőzi a félelmét, és fölmegy. Oldódik is a hegyen, de a tanítás mégis csúfosan végződik: Roland otthagyja Borit, és egy lánnyal flörtöl, Bori pedig nagyot esik.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./13.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./25.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TLC (HD)
TLC
tv-műsor: Élet 250 kiló felett X./10.
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./20.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Gyilkos hírnév II./6.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.