RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.02.27 13:40 - 14:55 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1217.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1217. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.02.27 13:40
Milán Ayse visszatérése feletti öröme kissé alábbhagy, mikor a lány egy ismeretlen fiúval tér vissza Törökországból, akiről Milán azt hiszi, hogy a jegyese. Mivel a helyzetet nem sikerül tisztázni, és a lány ignorálja Milánt, az teljesen magába zuhan. De aztán legnagyobb örömére kiderül, hogy Hakan Ayse bátyja. Ayse azonban továbbra is azzal bünteti Milánt, hogy tudomást sem vesz róla. Aztán megtudja, hogy Ayse és Hakan, sőt a másik fivér, Fatih is szövetkeztek ellene, mire megbántva elrohan az üzletből.

Szofi reggel a fodrászatban teljesen magán kívül van. Nagyon aggódik a kapcsolatuk miatt Tamással, amiért az olyan rosszul vette, hogy lefújták az esküvőt. Tivadar hazaküldi, hogy tisztázza a dolgot Tamással, és aztán tiszta fejjel tudjon a munkára koncentrálni. De Tamás nagyon meg van bántva, és Szofi nem tud szót érteni vele. A lány kétségbeesik, és még egy zsíros megbízás sem tud javítani a hangulatán.

Bécy és Georg reggel tárgyalnak, majd Georg elköszön. Bécy alig várja a találkozót Anitával, aki jól is indul, de amikor Bécy a lényegre térne, megjelenik Georg. Kiderül, Anitával együtt csőbe húzták Bécyt, tesztelték. Georg csalódott Bécyben, és úgy tűnik, veszélybe került a megállapodásuk. Közben Roland járkál Bori után, aki még mindig nem akar megbocsátani neki, de aztán Roland egy vakmerő vállalkozással elnyeri a bocsánatot. Este Bécy szomorú, el akar indulni haza, de nem tud, mert megjelenik Lali és a szálloda zenészeivel együtt egy fergeteges show-t ad elő a szállóvendégeknek.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Oak Island átka XI./14.
PREMIER Netflix Original
Netflix Original
tv-műsor: Piszkos játék I.
francia valóságshow,2024
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók I./1.
kanadai reality sorozat,2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./11.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./23.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.