RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.03.23 13:40 - 14:50 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1233.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1233. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.03.23 13:40
Lili boldog, amikor Dani és ő a légző-gyakorlatok kipróbálása közben közelebb kerülnek egymáshoz. De Karesz és a többiek megzavarják a meghitt pillanatot, akik meglátogatni jöttek Lilit az új otthonában. A srácok viccből kipróbálnak egy applikációt, ahol az ember megnézheti, hogy fog kinézni a közös gyerekük. Lilinek ez az egész nagyon kellemetlen, ahogy az is, hogy Dani és Karesz együtt mennek el az éjjel-nappaliba. Lili hirtelen pánikba esik, amikor Milántól megtudja, hogy Karesz magával vitte a terhességi kiskönyvét. Lili majd belehal a félelembe, hogy kiderülhet a hazugsága az apa személyével kapcsolatban, ráadásul esélye sincs ezt megakadályozni.

Reggel Orsi teljesen össze van zavarodva, mivel kicsit zavarja őt, hogy Marci Zitával töltötte az éjszakát. Amikor Zita elmondja, hogy Marci hozzá sem ért, Orsi furcsa módon megkönnyebbül. Amikor Marci később négyszemközt beszél vele, addig provokálja a lányt, hogy vállalja fel végre az érzéseit, míg Orsi erőt vesz magát és megcsókolja Marcit.

Szofi munkába indulva összefut az albérletnél leselkedő Márkkal, aki Teóra vár, és össze van verve. Szofi nem érti, mit keres ott Márk. De amikor Márk kiönti a szívét a munkásszállón lévő agresszív lakótársairól, és hogy nem akar visszamenni oda, mivel nem akar ismét verekedésbe keveredni, Szofi megsajnálja őt. Felviszi a lakásba a fiút, hogy leápolja, ám Tamás túl korán érkezik haza Teóval egy workshopról a klubból, meglátja Márkot alsónadrágban, mire mérges lesz.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./4.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./17.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.