RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.03.23 21:40 - 22:50 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1234.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1234. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.03.23 21:40
Joe a 43. születésnapját az azt követő reggelen is ünneplik, ahol nagyon izgatott lesz, mivel megtudja, hogy Tamara aznap érkezik meg a hajóútról. Végre itt a nagy lehetőség, hogy tisztázzák, hogyan tovább. Joe nagy reményeket táplálva indul útra az exéhez, de ott egyelőre csak Teót találja, aki szintén meg akarja nyerni magának Tamarát. A két férfi rögtön egymásnak esik, ám a döntés az éppen hazatérő Tamara kezében van.

Mikor Marci reggel megint a szexszel jön, Orsi besokall, és kiosztja a fiút. Cseppet sincs meggyőződve arról, hogy megbízhat Marciban, és hogy valóban ő az, akivel elveszítené a szüzességét. Evelin segítségével azonban később rájön, hogy szerelmes a fiúba, mint ahogy az is belé. Orsi ezért már hajlik a békülésre, ám ekkor megtudja, hogy haverjai előtt Marci azzal dicsekszik, hogy lefeküdtek egymással. A lány úgy érzi, hogy megalázták és elárulták.

Egy veszekedés során Laura Gábor fejéhez vágja, hogy már látni sem bírja tovább. Gábor persze megsértődik és bosszútervet kovácsol. Óriásplakátot készíttet magáról és kiteszi az Laura munkahelyére vezető úton, hogy mindig a lány szeme előtt legyen. Laura először nagyon felhúzza magát, de hű szövetségesével, Evelinnel aztán kegyetlenül visszavág.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./4.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./29.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Nyomon XII./5.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.