RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.19 21:45 - 22:55 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1251.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1251. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.19 21:45
Regina, akit Lali riadóztatott, meglepetésszerűen visszatér Budapestre. A lány egy teljesen megváltozott albérletet talál és a szomorú Joe-t. Regina a fodrászat ügyeivel is képbe kerül, megismeri Tamarát, akit azonnal megkedvel, és Teót, aki nem szimpatikus neki. Regina teljesen elképed azon, hogy Joe már feladta a küzdelmet álmai asszonyáért. Arra biztatja a férfit, hogy igenis küzdjön az álmaiért.

Anna kiakad, amikor Bori poénból "lenyúlja"a naplóját. Amikor Roland és Anna elmennek futni, Bori és Lili beleolvasnak a könyvbe. Bori jót mulat Anna bejegyzésein, miközben megállapítja, hogy Annának tényleg bejön Roland. Borinál azonban betelik a pohár, amikor Roland nem akar ágyba bújni vele, és Anna még a fiú munkahelyén is felbukkan. Bori csúnyán kiosztja Annát, de Rolandnak sikerül megnyugtatja Borit, amikor őszintén elmondja neki, hogy ő csupán Anna mentoraként gondol saját magára. Ezzel egyidejűleg Anna kiönti a szívét Lilinek, és újra kétségei támadnak, hogy jó döntés volt-e Budapesten maradni.

Milán kicsit megtanult törökül, és ezzel akar hatást gyakorolni Nihatra, hogy megszerezze az áldását Ayséval a kapcsolatukra. Hakan és Fatih azonban elhajtják, Milán azt találja ki, hogy fogadást köt a lány testvéreivel. Kihívja őket egy török olajbirkózásra, ha nyer, akkor viszontláthatja Aysét. Ám Milán hiába edz Karesszel, végül alulmarad Hakannal szemben. Ráadásul még arról is tudomást szerez, hogy Aysét már holnap Törökországba küldik a szülei. Felkeresi a lányt, de Ayse közli vele, hogy bármennyire is sajnálja, a szülei döntése végleges. Milán teljesen maga alatt van, Karesz vigasztalja.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Aranyláz I./6.
reality sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: The Grand Tour - A nagy túra II./11.
angol reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Tűzben edzett X./3.
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Életben maradtam VI./3.
amerikai reality sorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.