RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.20 21:45 - 22:55 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1252.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1252. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.20 21:45
Kiderül, hogy Teó nem kapott elég kölcsönt a bárra. Gyöngyinek az a mentő ötlete támad, hogy Tamarának simán lehetne kérnie Joe-tól, hiszen úgyis most adja el a lakását. Teó is bíztatni kezdi, a vonakodó Tamarát. Amikor a lány ellenáll, Teó azzal vádolja Tamarát, hogy azért nem akar Joe-tól pénzt kérni, mert még mindig kötődik Joe-hoz. Tamara ezt tagadja, majd elnyomva magában a gátlásait elmegy Joe-hoz, hogy elkérje tőle a pénzt. Joe mélységesen csalódik, Teó viszont majd kiugrik, a bőréből úgy örül, hogy a kölcsönből saját bárt nyithatnak. Tamara bebeszéli magának, hogy helyesen cselekedett - annak ellenére, hogy még mindig vannak érzelmei Joe iránt.

Annát sokkolja muronyi barátjának, Sanyának a felbukkanása. Sanya haza akarja vinni a lányt Muronyba. Anna durván leállítja Sanyát, de amikor Sanya azt állítja, hogy Roland csak szánalomból törődik a lánnyal, Anna elbizonytalanodik. Annát nagyon megviseli, mikor Roland is igazolja Sanya szavait. Roland megpróbálja tisztázni, hogy ő nem úgy értette, ez már nem segít. Anna mindennél jobban fél attól, hogy nevetségessé teszi magát Budapesten, nem tudja, hogy maradjon e.

Milán másnaposan ébred egy úszó sétahajón Karesszel. Milán hamar megfeledkezik a másnaposságáról, nem akarja feladni a harcot Ayseért. Sikerül rávennie a hajóskapitányt, hogy partra tegye Kareszt és őt. Milán kétségbeesve próbál időben odaérni Ayséhoz, hogy megakadályozza a lány távozását Törökországba. Milán azonban sajnos elkésik: Ayse már elment, az apja, Nihat pedig mérgesen elkergeti Milánt. Milán teljesen összeomlik.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER History (HD)
History
tv-műsor: Elképesztő rejtélyek IV./5.
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./3.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./6.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./28.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./23.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.