RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.25 12:30 - 13:45 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1254.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1254. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.25 12:30
Joe búcsúja egyre közeledik. A lakók nem adják fel, ismét megpróbálják őt jobb belátásra bírni. Ám Joe hajthatatlan, biztos benne, hogy itt hagyja Budapestet! Joe barátai búcsúsörözést akarnak szervezni tiszteletére, ám ő nehéz szívvel azt is lemondja. Tamara rászánja magát, hogy jó viszonyban, békében váljon el Joe-tól, de ő Tamarát is lekoptatja. Míg barátai Gábornál iszogatnak szomorúan, ő az albérletben búcsúzik búsan és meghatódottan a múltjától.

Anna új lelkesedéssel veti bele magát az önállóságba, és nekiáll munkát keresni. Bori csúnyán kigúnyolja, emiatt hamar odalesz az önbizalma. Ismét Roland veszi a védelmébe. Bori bocsánatot kér tőle, és shoppingolni hívja. Anna új külsőt kap, és egyre lesz oldottabb hangulatba kerül. Olyannyira, hogy a Bécy klubban vad és szexi tánccal levetkőzi gátlásait, és magabiztosságot nyer.

Milán a szerelmi bánat miatt szenved, és úgy dönt: Ayse után repül Törökországba. Mivel nincs pénze, Kareszt próbálja meggyőzni arról, hogy igyekezzenek vállaljanak egy hajón munkát. A kapitány beavatásnak veti alá őket, végül meg is kapják a hajón az állást. Amikor a Dunán hajókáznak, Milán látni véli az egyik hídon Aysét. Azonnal Ayséék házához rohan, a családtagok viszont elzavarják Milánt. Milán addig várakozik a ház előtt, amíg megpillantja a hazatérő Aysét. Ayse közli vele, hogy nem találkozhat többé Milánnal, akiben összeomlik a világ.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./17.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Életben maradtam VI./10.
amerikai reality sorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.