RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.26 12:30 - 13:45 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1255.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1255. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.26 12:30
Joe reggel rosszul érzi magát, mivel sajnálja, hogy tegnap nem tartott a barátaival. Úgy dönt, hogy egy nappal tovább marad és kibékül az albérleti családjával. A többiek még túlságosan is meg vannak bántva ahhoz, hogy hajlandóak legyenek kibékülni. Reginának végül sikerül kibékítenie a csapatot. Joe nehéz szívvel búcsúzik el a barátaitól. Az indulása előtt még Tamara is eljön, és érzelmes búcsút vesznek egymástól, mielőtt Joe elhajtana az éjszakába.

Tamara nagyon ideges, amikor Teó meg akar nézni vele egy bárt. Szofi kételkedése ellenére belemegy a dologba és hisz abban, hogy Teóval közösen felépít valamit. A bár megtekintése során Tamara hagyja, hogy Teó lelkesedése rá is átragadjon. Amikor ünnepelni akarnak, Tamara egy kifogással kimenti magát Teónál, hogy még egyszer elmenjen Joe-hoz.

Lili igent mond a keresztanyjának arra, hogy aznap az egyik barátnője babájára vigyázzon. Reméli, hogy ezt Danival együtt teheti meg. Dani viszont, amennyire csak tudja, kihúzza magát a dologból, miközben Lili egyre jobban kétségbeesik és végül kétségbeesetten feladja a baba gondozást. Lili meglepetésére Dani ezután átveszi a gyereket, és szuperül megoldja a dolgot. Lili viszont egy csődtömegnek érzi magát és úgy gondolja, hogy belőle rossz anya lesz. Dani szeretettel elhessegeti a félelmeit, és Lili legnagyobb boldogságára egy meghitt pillanat alakul ki közöttük. Lili szerelmesebb, mint valaha.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./4.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./5.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./24.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.