RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.04.27 21:35 - 22:45 RTL (HD) (RTL Klub)
PREMIER
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 1257.
magyar filmsorozat,2018
Éjjel-Nappal Budapest 1257. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.04.27 21:35
Regina nem bírja tovább a sok veszekedést Budapesten, és elutazik Joe-hoz. Gyorsan szertefoszlik a reménye, hogy sikerülhet visszacsalogatnia Joe-t. A férfi láthatóan gyorsan beilleszkedett az új környezetbe, és minden energiáját egy malom újjáépítésébe fekteti. Mikor a lány rájön, hogy Joe mennyire elszánt, nem jut más eszébe, mint segítségül hívni Lalit és Gábort.

Orsi és Marci egy egész éjjeli dorbézolás után hazaérnek, a lány rögtön összekap Teóval, ami megviseli Tamarát. Tamara rábeszéli Teót és a srácokat, hogy menjenek el együtt egy wellness hotelbe. Végül Tamarának sikerül javítania a hangulaton. De amikor Lali felhívja azzal, hogy Joe állítólag nem önmaga, Tamara kizökken az idillből. Mikor Orsi, később Teó orra alá dörgöli, hogy Tamara még mindig mennyire ragaszkodik Joe-hoz, végképp lőttek a harmonikus együttlétnek. Teó féltékenyen elrohan. Este Tamarának sikerül egy érzelmes beszéddel megnyugtatnia Teót.

Evelin és Laura egy lepukkant hotelben töltötték az éjszakát, de sürgősen új helyet kell maguknak találniuk. Bár találnak egy átmeneti szállást, Laura nem akar beköltözni, mert a lakás túl koszos. Később egy villa takarításánál helyettesít, ahol egy fiatal, egyedülálló férfi él. Laura odáig van Leventéért, aki nem csak nagyon jó pasi, hanem udvarias is. A férfi felajánlja a lányoknak, hogy aludjanak itt. Laura nagyon boldog, de Evelin szerint van valami nagyon gyanús a pasiban, és meg akarja óvni Laurát.

 

Információk: dokumentumfilm/reality

Hallássérültek számára feliratozva!

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./4.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Az álommeló II./24.
üzleti reality,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER ID (HD)
ID
tv-műsor: Nyomon XII./5.
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./5.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.