RTL+ (HD) tv-műsor
2018.02.27 15:00 - 16:00 RTL+ (HD)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 40.
magyar filmsorozat,2013
Éjjel-Nappal Budapest 40. tartalma - RTL+ (HD) 2018.02.27 15:00
Vivien főnöke, Gergő új táncoslányt vesz fel, ezért Vivien aggódik az állása miatt, és az új lánnyal szemben hátrányban érzi magát a mellbőségét tekintve. Elhatározza, hogy megnagyobbíttatja a melleit, Rita akaratlanul meghallja, hogy mit tervez, de megígéri Viviennek, hogy nem árulja el Marcinak.

Miután Reginának feltűnik, hogy Joe éjjel nem jött haza, attól fél, hogy Joe és Dia összejöttek. Azonban Joe és Dia mindketten egyetértenek abban, hogy egyikőjük sem akar komoly kapcsolatot. Amikor Regina megtudja Joe-tól, hogy Diával nem akarnak járni, nagy kő esik le a szívéről, különösen, hogy egy újabb találkozás Diával csak növeli a vonzalmát a lány iránt.

Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt.

A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet  

Információk: dokumentumfilm/reality

Ez is érdekelheti

PREMIER Disney+ kiemelt
Disney+ kiemelt
tv-műsor: Thank you, Goodnight: The Bon Jovi Story
dokumentumfilmsorozat,2024
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./6.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
amerikai reality sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./10.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./18.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.