RTL+ (HD) tv-műsor
2018.03.17 23:35 - 00:35 RTL+ (HD)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 45.
magyar filmsorozat,2013
Éjjel-Nappal Budapest 45. tartalma - RTL+ (HD) 2018.03.17 23:35
Az előző esti, Diától kapott csók után Regina teljesen össze van zavarodva, mert Dia még egy kedves SMS-t is ír neki. Nem is sejti, hogy közben Joe megint ráhajt Diára, és meg is beszélnek egy randit estére. Amikor Regina Coco koncertje után spontán meg akarja látogatni Diát, sokkolja, amikor Dia azért küldi el, mert Joe-val van randija. Regina megpróbálja alkohollal enyhíteni bánatát és mindent elmesél Anikónak. Ez alatt Joe gőzerővel élvezi a Diával töltött időt.

Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt.

A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába. Itt viszont Joe szabályai szerint történnek az ilyen nagy lélegzetvételű dolgok. Vajon sikerül Anikónak a lakótársak szívét megnyerni? Mit szól hozzá Rita, 

Információk: dokumentumfilm/reality

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./5.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./4.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Spíler2 TV (HD)
Spíler2 TV
tv-műsor: Újra-feltalálók II./8.
dokumentumfilm sorozat
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./17.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 (HD)
TV2
tv-műsor: Házasság első látásra I./29.
magyar reality sorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.