RTL+ (HD) tv-műsor
2018.03.16 15:00 - 16:00 RTL+ (HD)
tv-műsor
Éjjel-Nappal Budapest 53.
magyar filmsorozat,2013
Éjjel-Nappal Budapest 53. tartalma - RTL+ (HD) 2018.03.16 15:00
Szandi határozottan kijelenti Kristófnak, hogy nem fogja eltartani: keresnie kell egy állást. Kristóf arrogáns stílusban jelentkezik pultosnak - Vivien munkahelyén, de csak kisegítőnek vennék föl. Kristóf megalázkodva és elfogadja az állást. Vivien, aki azonnal kigúnyolja, megváltoztatja véleményét, amikor Kristóf megmenti egy erőszakoskodó alaktól. Segít a fiúnak, hogy megtarthassa az állását, és amikor a Vivien munkahelye bezár, lefekszenek egymással.

Míg Gábor nem tudja, mihez kezdjen Enikő újabb felbukkanása miatt, Lali magához ragadja a kezdeményezést. Beállít Gábor anyjához, és győzködi Enikőt, hogy ne adja fel a férfit, akit szeret.

Az Éjjel-nappal Budapest című új sorozat egy trendi apartmanban játszódik, a vibráló főváros szívében. Ez ad otthont 8 fiatalnak, akik lakótársakként élnek együtt.

A fiatalok különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják a fővárost ahol élnek, amely nem más, mint Budapest!

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi, Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik, Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége egy olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik  

Információk: dokumentumfilm/reality

Ez is érdekelheti

PREMIER Spíler1 TV (HD)
Spíler1 TV
tv-műsor: Reptér a jeges északon II./4.
amerikai reality sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Négy esküvő VI./17.
amerikai reality sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Klub
TV2 Klub
tv-műsor: Életben maradtam VI./10.
amerikai reality sorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER RTL Otthon
RTL Otthon
tv-műsor: Senki többet, harmadszor! XIV./5.
angol játékos show-műsor,2015
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.