Sorozat+ tv-műsor
2018.04.25 03:25 - 04:30 Sorozat+
tv-műsor
Ezel - Bosszú mindhalálig 73.
török filmsorozat,2009
0.0 - 0 szavazat
Ezel - Bosszú mindhalálig 73. tartalma - Sorozat+ 2018.04.25 03:25
(EZEL)

Sekiz majdnem megöli Ezelt, de az utolsó percben betoppan Azad és Tefo. Ezel végre felfedheti a múlt titkait Sekiz előtt. Ezután Kenan nem mer többé megbízni a fiúban, és megbízza Ezelt, hogy végezzen vele. Eyşan éppen akkor érkezik meg, amikor Ezel leszúrja Sekizt.

Főszereplők: Kenan Imirzalioglu, Cansu Dere, Yigit Özşener, Sedef Avci, Bariş Falay, Tuncel Kurtiz, Haluk Bilginer, Salih Kalyon, Ipek Bilgin, Bayazit Gülercan, Güray Kip, Sarp Akkaya 

Sorozatok: dráma/melodráma
További információ? Ezel - Bosszú mindhalálig sorozat
A sorozat tartalma:
Az árulás elválasztotta, a bosszú összehozta őket.

Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál.

Egy török filmsorozat középpontjában mi állhatna más, mint a szerelem és a barátság, az árulás és a bosszú iránti vágy, egy olyan történet, ami hetente 13 milliónyi nézőt szegez a televízió képernyője elé.

Ömer a kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez. Minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá kitartóan várakozó Eyşan. Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki, és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL Gold
RTL Gold
tv-műsor: Barátok közt 1968.
magyar filmsorozat,1998
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: A házasság buktatói 75.
török dráma sorozat,2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló III./10.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER SkyShowtime kiemelt
SkyShowtime kiemelt
tv-műsor: Mary & George I./7.
brit történelmi drámasorozat, 2024
PREMIER Viasat 3 (HD)
Viasat 3
tv-műsor: Dinasztiák IV./11.
2021
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.