Cool (HD) tv-műsor
2017.12.18 22:00 - 23:00 Cool (HD)
tv-műsor
Gyilkos elmék VIII./24.
amerikai-kanadai krimisorozat,2013
4.1 - 99 szavazat
Gyilkos elmék VIII./24. tartalma - Cool (HD) 2017.12.18 22:00
(CRIMINAL MINDS 8)

A Replikátor

A Replikátor New Yorkban van, és elkapja Erin Strausst. Közben kiderül, hogy a sorozatgyilkos Garcia lakásán is járt, és az otthoni gépéről blokkolta a csapat teljes hozzáférését az adatbázishoz. Hotchner és Rossi titokban néhány megoldott bűneset dokumentumába nem létező adatokat írt be azzal a szándékkal, hogy leper csalják a Replikátort, aki nagy valószínűséggel belső ember. A terv azonban nem egészen úgy alakul, ahogy elképzelték, és a csapatból többen is életveszélybe kerülnek.

Főszereplők: Thomas Gibson, Joe Mantegna, Shemar Moore, Kirsten Vangsness, Matthew Gray Gubler, A.J. Cook, Jeanne Tripplehorn, Paget Brewster 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Gyilkos elmék sorozat
A sorozat tartalma:
A Criminal Minds az FBI egyik elitegységének az életét mutatja be. A maroknyi csapat célja, hogy Amerika legelvetemültebb bűnözőinek gondolkodásmódját feltérképezze, és ezzel megelőzze a további bűncselekményeket. Felkeresik a tett helyét, a célszemély személyes terét, otthonát vagy a munkahelyét, hogy a lehető legjobban azonosulhassanak vele. A Criminal Minds története az FBI egyik különleges részlegéről szól. A csoport feladata nem kevesebb, mint az ország bűnöző állományát, valamint a bűnözésre hajlamos személyeket analizálni, a különösen veszélyeseket kiszűrni és megállítani, mielőtt újra lecsaphatna.
Az évad tartalma:
Emily távozása alaposan megviseli a csapatot, ám nem sokáig kell várniuk az új munkatársra. Alex Blake hosszú évek óta vágyott arra, hogy Hotchner csapatába kerüljön, és mindent meg is tett érte. Most végre esélyt kap arra, hogy bizonyítson, az öröme azonban nem teljes. Az osztály vezetője, Strauss ugyanis korábban alaposan lejáratta, és bár Strauss bocsánatot kér tőle, kettőjük múltja beárnyékolja a csapat jövőjét is.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) II./12.
amerikai krimisorozat, 2003
TV műsor 16 év felettieknek!
AJÁNLOTT M5 (HD)
M5
tv-műsor: Sherlock III.
angol tévéfilmsorozat,2013
TV műsor 16 év felettieknek! HD adás
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./18.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./19.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
AJÁNLOTT Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Közös barátunk 2.
angol tévéfilmsorozat,1998
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.