Cool (HD) tv-műsor
2018.01.19 12:40 - 13:35 Cool (HD)
tv-műsor
Medicopter 117 - A légimentők III./1.
német-osztrák akciófilm-sorozat,2000
3.8 - 32 szavazat
Medicopter 117 - A légimentők III./1. tartalma - Cool (HD) 2018.01.19 12:40
(MEDICOPTER 117)

A levegő fogságában

Erich Troger és kislánya, Kathi hőlégballonozni indul, a magasban azonban Trogert váratlanul szívroham éri. Az apa minden erejét összeszedi és egy mező közepén sikerül leszállnia a ballonnal, de amikor földet érnek kiesik a kosárból és eszméletét veszti. Kathi kétségbeesetten igyekszik a földön tartani a ballont, ám a szerkezet mégis elszabadul, kosarában a rémült kislánnyal. Trogert hamarosan vadászok találják meg, és értesítik a légimentőket, akik kórházba szállítják a sérült férfit. Mindenki azt gondolja, hogy egy magányos kirándulót ért baleset, míg Max véletlenül megtalálja Troger adóvevőjét, melyben meghallja Kathi kétségbeesett segélykérését. Kiderül, hogy tönkrement a ballon hőszabályozója, és Kathi nem tudja irányítani a repülő monstrumot. A légimentők elindulnak megkeresni a reménytelen helyzetbe került kislányt, de a feladat teljesítése reménytelennek tűnik, mert ahogy megközelítenék Kathit, a helikopter által kavart légörvények tovább sodorják a hőlégballont.

Főszereplők: Rainer Grenkowitz, Urs Remond, Serge Falck, Manfred Stücklschwaiger, Hans Heller, Anja Freese, Roswitha Meyer, Sabine Petzl, Gina Aigner, Wolfgang Krewe, Tom Mikulla, Florian Lenz 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Medicopter 117 - A légimentők sorozat
A sorozat tartalma:
Az izgalmas akciósorozat két helikopteres mentőcsapat kalandos hétköznapjairól szól. A bevetések során pilótáknak, orvosoknak, mentősöknek egyaránt életről és halálról kell dönteniük, s nem mindennapi beavatkozást igénylő helyzeteket kell megoldaniuk. A fordulatos történetnek, a lélegzetelállító jeleneteknek - melyekben sokszor maguk a színészek vállalkoznak hajmeresztő mutatványokra - és a páratlan szépségű tájnak köszönhetően a Medicopter 117 méltán vált az egyik legnépszerűbb filmsorozattá.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO (HD)
HBO
tv-műsor: A gonosz gyermekei I./10.
szerb thriller sorozat,2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./16.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Cool (HD)
Cool
tv-műsor: Az újonc III./11.
amerikai akciókrimi-sorozat,2020-2021
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói II./20.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999-2000
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) II./12.
amerikai krimisorozat, 2003
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.