Galaxy 4 (HD) tv-műsor
2018.01.25 15:30 - 16:35 Galaxy 4 (HD)
tv-műsor
Murdoch nyomozó rejtélyei IV./10.
angol-kanadai krimisorozat,2007
4.2 - 58 szavazat
Murdoch nyomozó rejtélyei IV./10. tartalma - Galaxy 4 (HD) 2018.01.25 15:30
(MURDOCH MYSTERIES)

Hangok

Egy kolostorban történt gyilkosság vizsgálata közben Murdoch nyomozó rég elvesztett testvérével, Susannah-val találkozik, aki jelenleg a kolostor tisztelendő asszonya. Kapcsolatuk akkor válik feszültté, amikor a gyanú két nővérre esik. Susannah kitart amellett, hogy a nővérek ártatlanok, és azt állítja, hogy a visszavonult Catherine nővér angyalokkal kommunikál, akik azt mondták neki, hogy egy démon a felelős a pap haláláért. Murdoch ellenállása, hogy ezt elfogadja, Susannah-t ellene fordítja, aki megkérdőjelezi testvére hitét. Ám amikor Murdoch rájön, hogy az áldozat nem egy pap, hanem egy szélhámos, akinek priusza volt, az ügy gyakorlatiasabb mederbe terelődik. Amikor Catherine nővér angyali üzeneteinek igaz forrása világossá válik, egy szerelmi háromszög csalárdságáról és bosszújáról hullik le a lepel. Ezután Murdoch-ot élete legnagyobb sokkja éri, amikor Susannah bevallja, hogy ő a tettes. De nem ez az egyetlen titok, amit a testvére tartogat számára. Az utolsó jelenetben Murdoch élete örökre megváltozik.

Rendező: Don McBrearty, John L'Ecuyer, Shawn Alex Thompson

Főszereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Murdoch nyomozó rejtélyei sorozat
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
Az évad tartalma:
Murdoch nyomozó nehéz kihívások előtt áll; először is, a patológus Dr. Julia Ogden, aki a harmadik évad végén átment egy új állásba a Buffalói Gyermekkórházba, erős okot talál, hogy ott is maradjon; a helyettesítésére a Scotland Yardtól érkező, mogorva Dr. Francis gyakran összeveszik a higgadt Murdoch-kal. Egy régi szerelme az angliai Bristolból, Anna Fulford, tragikus körülmények között tér vissza, hogy meglátogassa Murdoch-ot, egy sorozatos bűncselekmény egy cigánytáborba és egy rejtélyes "bölcs nő"-höz vezet, a rejtélyes kanadai kém, Terence Meyers ismét feltűnik, amint Murdoch egy olyan ügyben nyomoz, ami visszakanyarodik az amerikai polgárháborúhoz, és veszélyeztetheti a kanadai-amerikai kapcsolatokat, egy komornyik pedig segít Murdoch-nak, amikor egy gazdag üzletembert meggyilkolnak, és a fiát kikérdezik. Egy esküvőt is tartanak az évadzáróban, de vajon ki áll az oltár elé?
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) III./5.
amerikai krimisorozat, 2004
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./22.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Mozi Klub
Mozi Klub
tv-műsor: Agatha Christie - Az alibi I./3.
angol krimisorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói III./1.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Cool (HD)
Cool
tv-műsor: Flúgos páros I./4.
amerikai krimivígjáték-sorozat,2022
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.