Story 4 (HD) tv-műsor
2018.01.18 18:50 - 19:55 Story 4 (HD)
tv-műsor
Murdoch nyomozó rejtélyei IV./12.
angol-kanadai krimisorozat,2007
4.2 - 60 szavazat
Murdoch nyomozó rejtélyei IV./12. tartalma - Story 4 (HD) 2018.01.18 18:50
(MURDOCH MYSTERIES)

A csókos bandita

Murdoch nyomozó népszerűtlen hajszába kezd egy szerelmes és ragyogó ábrázatú maszkban fényes nappal történő bankrablás-sorozat tettese után, aki a megszerzett pénzt a szegényeknek adja. A rabló a lakosság szemében egy hős, már csak annak köszönhetően is, hogy Paddy Glynn , a Toronto Gazette riporterének írása szinte Robin Hood-i magasságokba emeli őt. Eközben Ruby Ogden meglepetést okoz Dr. Ogden-nek azzal, hogy a városba érkezik azzal a céllal, hogy segítséget nyújtson Julia esküvőjének megtervezésében. Az is világossá válik, hogy Ruby-nak kétségei vannak afelől, hogy a testvére a megfelelő emberhez megy hozzá. Ahogy Murdoch magában viaskodik Julia fenyegetően közeledő esküvőjének tényével, még egy rablóval is foglalkoznia kell, aki úgy tűnik, minden lépését előre tudja. Ám amikor egy gyönyörű banki dolgozót hidegvérrel megölnek egy bankrablás során, Murdoch-nak át kell gondolnia a hozzállását... mielőtt még több embert megölnek.

Rendező: Don McBrearty, John L'Ecuyer, Shawn Alex Thompson

Főszereplők: Yannick Bisson, Thomas Craig, Helene Joy, Jonny Harris 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Murdoch nyomozó rejtélyei sorozat
A sorozat tartalma:
Az 1890-es évek Torontójában játszódik a magával ragadó kosztümös angol-kanadai krimisorozat, a Murdoch nyomozó rejtélyei. Főszereplője William Murdoch a fiatal nyomozó, aki egy sor igazi kihívást jelentő, hátborzongató gyilkosságot derít fel olyan, korát megelőző törvényszéki módszerekkel, mint az ujjlenyomat vizsgálat vagy a nyomelemzés. Szinte természetfeletti ösztönökkel rendelkezik, minden elmélete egy-egy megérzésből fakad. A meglepő ötletei és a szokványostól merőben eltérő megközelítései gyakran találnak gúnyos és kétkedő fogadtatásra.
Az évad tartalma:
Murdoch nyomozó nehéz kihívások előtt áll; először is, a patológus Dr. Julia Ogden, aki a harmadik évad végén átment egy új állásba a Buffalói Gyermekkórházba, erős okot talál, hogy ott is maradjon; a helyettesítésére a Scotland Yardtól érkező, mogorva Dr. Francis gyakran összeveszik a higgadt Murdoch-kal. Egy régi szerelme az angliai Bristolból, Anna Fulford, tragikus körülmények között tér vissza, hogy meglátogassa Murdoch-ot, egy sorozatos bűncselekmény egy cigánytáborba és egy rejtélyes "bölcs nő"-höz vezet, a rejtélyes kanadai kém, Terence Meyers ismét feltűnik, amint Murdoch egy olyan ügyben nyomoz, ami visszakanyarodik az amerikai polgárháborúhoz, és veszélyeztetheti a kanadai-amerikai kapcsolatokat, egy komornyik pedig segít Murdoch-nak, amikor egy gazdag üzletembert meggyilkolnak, és a fiát kikérdezik. Egy esküvőt is tartanak az évadzáróban, de vajon ki áll az oltár elé?
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói III./5.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói I./3.
német-amerikai-francia kalandfilmsorozat,2000
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) III./11.
amerikai krimisorozat, 2004
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Út közben I./6.
fülöp-szigeteki akciósorozat, 2021
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Bosszú tűsarkon II./29.
török krimi sorozat,2018
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.