RTL Gold tv-műsor
2017.12.16 00:00 - 00:30 RTL Gold
tv-műsor
Portré 40.
riportmagazin,2007-2017
Portré 40. tartalma - RTL Gold 2017.12.16 00:00
Csongrádi Kata

Hogy milliónyit-e, azt nem tudhatjuk, de egészen biztosan rengeteg rózsát kapott már az elbűvölő hangú színész-énekesnő. - Barabás Éva Csongrádi Katával beszélgetett.

Kata élete egyik legnehezebb időszakán van túl, mégis az optimizmus, és a lelki béke jegyében ragyog. A művésznő szerint az életünk minden történése segít minket abban, hogy minél többet tanuljunk. Ő bizony Szepes Máriától a belső békéről, a meditációról tanult nagyon sokat, és a tanultakat nem csak férjének és édesanyjának adta át, hanem azoknak az embereknek is, akik segítséget kértek tőle.

Energikus egyéniség, folyamatos mozgásban van, ír, rendez, énekel, műsort vezet, színpadon áll. S. Nagy István a nagy szerelem volt számára, Kata dalt is írt neki. Ez volt a híd, a lélekhíd, ami örökre összeköti őket. Kapcsolatukban fontos volt a humor, a vidámság, a zenében pedig a 10-es. A langyosat ugyanis kiköpi az Isten.

Csongrádi Kata munkásságáról, tényleg nem lehet azt mondani, hogy langyos. Szívvel, lélekkel él a színpadon, a zenében és a hétköznapjaiban is. A Portré egy kicsit megemlékezés, egy kicsit zenés est is, de mindenképpen ízig-vérig Csongrádi Katás!

 

Információk: ismeretterjesztő/hírek

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Család-barát
magyar,2024
ÉLŐ Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Családi kör
magyar,2024
ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: Egyenes beszéd - VOKS 2024
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: RTL Híradó - Esti kiadás
© 2012-2024 Gillon Media Kft.