RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.02.24 04:05 - 06:00 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Rendőrakadémia I./25-26.
amerikai vígjátéksorozat,1997-1998
Rendőrakadémia I./25-26. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.02.24 04:05
(POLICE ACADEMY: THE SERIES)

Nyakas hódoló; A történet vége

25.

Annie-nek van egy régi imádója, aki jelenleg pszichiátriai kezelés alatt áll és Cesare-nek hívja magát, amellett úgy gondolja, vámpír. Amikor Annie levelet ír neki, melyben megkéri, hogy felejtse el, mert megtalálta az igazit az akadémián, Cesare megszökik az intézetből, hogy Annie szerelmét erőszakkal visszaszerezze. Az akadémián nem találja meg rögtön a lányt, ezért Deant és Dirket hipnotizálja, hogy a segítségére legyenek, és innentől kezdve a testvérek is vámpírnak gondolják magukat. Casey segítségével Annie előbb találja meg Cesare-t, és sikerül visszajuttatniuk az intézetbe. Hefilfingert meglátogatja egy bizonyos Jane Smith, aki azt állítja, hogy a parancsnok lánya, de Annie és Alice hamarosan rájönnek, hogy a nőnek a parancsnok vagyonára fáj a foga.

26.

A téli szünidő előtt Casey és Annie megbeszélik, hogy ezentúl barátokként folytatják kapcsolatukat. A kadétok mindannyian elutaznak síelni, ahol az üdülőben Annie és Alice beleszeret a jóképű portásfiúba, de őt egyikük sem érdekli igazán. Casey segít egy csinos vendégnek a csomagjai cipelésében, mire a lány apja tízezer dollárt ajánl fel Caseynek, ha az hajlandó magát távol tartani a lányától. Casey nem hagyja magát megvesztegetni, és sikerül Diane-t randevúra hívni. Az aggódó apa ekkor egymillió dollárt kínál azért, ha Casey békén hagyja a lányt, és bár Casey egy pillanatra meginog, végül visszautasítja, és megkéri Diane kezét. Az apa először azzal fenyegetőzik, hogy kitagadja a lányát, de végül megenyhül, és áldását adja a fiatalok boldogságára. Eközben persze a többiek sem unatkoznak: Dean és Dirk felkarolják Lestert, Luke pedig síelni tanítja Ledbettert.

Főszereplők: Matt Borlenghi, Rod Crawford, Toby Proctor, Michael Winslow, Jeremiah Birkett, Heather Campbell, Christine Gonza 

Sorozatok: humor/musical

Hallássérültek számára feliratozva!
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Gólkirályság II./3.
magyar vígjátéksorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Szerelem kiadó I./147.
török vígjáték sorozat,2016
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./18.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./19.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/16.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.