RTL (HD) (RTL Klub) tv-műsor
2018.01.21 04:35 - 06:00 RTL (HD) (RTL Klub)
tv-műsor
Rendőrakadémia I./5-6.
amerikai vígjátéksorozat,1997-1998
Rendőrakadémia I./5-6. tartalma - RTL (HD) (RTL Klub) 2018.01.21 04:35
(POLICE ACADEMY: THE SERIES)

Eb adta kopója; Egy halott megpróbáltatásai

5.

Billy, az elítélt, aki a sors fintorának köszönhetően a megszólalásig hasonlít Caseyre, megszökik a börtönből. A megbeszélt terv szerint a közeli bárba siet, ahol Kathy, a barátnője várja. Mielőtt azonban Billy odaérne, Casey lép be az ajtón, aki egy nyomozási gyakorlaton vesz részt, melyen ő alakítja a szökött bűnözőt, akit a társainak meg kell találnia. Kathy természetesen azt hiszi, hogy a szerelme érkezett meg, Caseynek pedig hízeleg a lány közvetlensége. Eközben Dirk és Dean elkapják Billyt, akiről azt gondolják, hogy Casey, és büszkén bekísérik az akadémiára. A megszeppent Billy itt rájön, hogy összekeverik valakivel, és ezt megpróbálja kihasználni, csak minden alkalommal, amikor szökni próbál, a Caseyre vadászó kadétok előállítják. Egy idő után Kathy rájön, hogy nem Billyvel találkozott a bárban, és elmeséli Caseynek a történetet, aki azonnal az Akadémiára siet, hogy figyelmeztesse a fiúkat. Amikor szembetalálkozik a két hasonmás, összeverekszenek, és senki nem tudja megmondani, ki kicsoda.

6.

Sarah Snodinnak védelemre van szüksége, miután véletlenül sikerül egy fényképen megörökítenie, amint a maffiózó Sam Ianiello megmérgezi társát, Vic Dimozót. A szexi Debbie felügyelő elintézi, hogy Hefilfinger elszállásolja Sarah-t az Akadémián, míg vallomástételre kerül a sor Sam ügyében, de minden igyekezete ellenére sem tudja elcsábítani a számára oly kívánatos parancsnokot. Sam megtudja, hogy Sarah-t az Akadémián bújtatják, és odaküld egy Artie nevű fickót, hogy szerezze vissza a képet. Artie átkutatja Sarah szobáját, a képet azonban sehol sem találja.

Főszereplők: Matt Borlenghi, Rod Crawford, Toby Proctor, Michael Winslow, Jeremiah Birkett, Heather Campbell, Christine Gonzales 

Sorozatok: humor/musical

Hallássérültek számára feliratozva!
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./22.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Apa csak egy van VII./7.
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/21.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Apa csak egy van VII./8.
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/22.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.