RTL KETTŐ (HD) tv-műsor
2018.01.15 14:50 - 15:55 RTL KETTŐ (HD)
tv-műsor
Showder Klub XV./3.
vidám show-műsor,2015
4.1 - 35 szavazat
Showder Klub XV./3. tartalma - RTL KETTŐ (HD) 2018.01.15 14:50
A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal, Hadházi Lászlóval és Benk Dénessel. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs humorra épülő szórakoztató produkció. A stand up-osok a műsor új szegmensében első alkalommal tárják a nagyközönség elé az őket ért legkeményebb kommenteket, kritikákat. Rekop Gyuri megtanult együtt élni a negatív hozzászólásokkal is: "Én különbséget teszek a kritika és fikázás között. A kritikának van üzenete, van mondanivalója és tényleg volt már olyan, hogy kritikák alapján változtattam esetleg valamit, de a fikázással nagyon nem tudok mit kezdeni." - magyarázta a humorista. Dombóvári István maga is nagy kritikusnak számít, ám ettől függetlenül ő is kap hideget-meleget a rajongóktól, de ezekhez mára olyannyira hozzászokott, hogy nem igazán húzza fel magát rajtuk. "Heti 6 napot járom az országot, ha valakinek valami problémája van velem, az személyesen is el tudja mondani." - mondta Dombi. Természetesen a legnagyobb kritikusok maguk a humoristák, akik a soron következő szezonban minden eddiginél élesebben mutatják meg a közélet és a celebvilág visszásságait.

 

Szórakozás: kabaré
További információ? Showder Klub sorozat
A sorozat tartalma:
Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum.

Az évad tartalma:
Természetesen ebben a szezonban is találkozhatunk új felfedezettekkel, de a már megszokott, jól bevált poéngyárosokról sem kell lemondanunk.

A produkció az egyik legnagyobb európai humor szentély, amely abban a tekintetben is egyedülálló, hogy több, mint 40 humoristával van kizárólagos szerződése, köztük a rendkívül népszerű Kiss Ádámmal, Kovács András Péterrel, Aranyosi Péterrel, Dombóvári Istvánnal, Mogács Danival, Kőhalmi Zoltánnal, Beliczai Balázzsal, Hadházi Lászlóval és Benk Dénessel. A műsor a hazai televíziózás legnagyobb szórakoztató bázisa, országos kereskedelmi csatornán rajta kívül nincs humorra épülő szórakoztató produkció.

A stand up-osok a műsor új szegmensében első alkalommal tárják a nagyközönség elé az őket ért legkeményebb kommenteket, kritikákat.

Ez is érdekelheti

PREMIER Kölyök Klub
Kölyök Klub
tv-műsor: Drakers - A Ferrari pilótái I./7.
olasz-spanyol animációs sorozat,2014
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Kölyök Klub
Kölyök Klub
tv-műsor: Drakers - A Ferrari pilótái I./9.
olasz-spanyol animációs sorozat,2014
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: WWE Smackdown
ÉLŐ EWTN / Bonum TV (HD)
EWTN / Bonum TV
tv-műsor: Venite Adoremus, Szentségimádás
© 2012-2024 Gillon Media Kft.