RTL KETTŐ (HD) tv-műsor
2017.12.20 14:50 - 15:55 RTL KETTŐ (HD)
tv-műsor
Showder klub XIII./1.
vidám show-műsor,2014
4.1 - 35 szavazat
Showder klub XIII./1. tartalma - RTL KETTŐ (HD) 2017.12.20 14:50
Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - Showder módra. A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Nyugat-Európában is népszerű eme humorformátum, az Esti Showderből már ismerős dumagépekkel, vagyis ország legtehetségesebb fiatal humoristáival. Az amerikai stand up egyik legnagyobb karriert befutott alakja maga Jay Leno, aki a Tonight Show házigazdájaként nap mint nap nézők millióit nevetteti. Hazánkban az ugyancsak nagy népszerűségnek örvendő Esti Showder nevezhető a műfaj zászlóshajójának, melyből kinőve magát önálló útjára a Showder Klub. A saját életüket, a hazai celebvilágot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegető fiúk újra támadnak, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.

 

Szórakozás: kabaré
További információ? Showder Klub sorozat
A sorozat tartalma:
Klasszikus stand up comedy-show - azaz állj ki és dumálj - a már ismert dumagépekkel, az ország legtehetségesebb fiatal humoristáival.

A műfaj gyökerei a tengerentúlra nyúlnak vissza, de Európában is népszerű ez a humorformátum.

Az évad tartalma:
A Showder Klub humoristái - Beliczai Balázs, Lorán Barnabás, Benk Dénes, Kovács András Péter, Csenki Attila, Mogács Dániel, Felméri Péter, Rekop György, Aranyosi Péter, Kőhalmi Zoltán, Dombóvári István, Szomszédnéni Produkciós Iroda, Bellus István, Kiss Ádám, Lorán Barnabás, Bárdos András & Szellő István, Varga Ferenc József & Aradi Tibor, Szobácsi Gergő, Tóth Edu, Sulyok Péter, Hajnóczy Soma, Badár Sándor, Orosz György, Sallai Ervin, Gajdos Zoltán - saját életüket, a hazai celeb világot és a legszaftosabb közéleti kérdéseket tabuk nélkül feszegetve újra támadnak, és garantált, hogy mindenki megtalálja közöttük a kedvencét.

Ez is érdekelheti

ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Hír TV (HD)
Hír TV
tv-műsor: Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: ATV Híradó
hírműsor,2024
ÉLŐ Net4+ Sport
Net4+ Sport
tv-műsor: Tenisz
ÉLŐ Eurosport 4K
Eurosport 4K
tv-műsor: Kerékpár
Tour of the Alps 2. szakasz
HD adás
© 2012-2024 Gillon Media Kft.