Sorozat+ tv-műsor
2017.11.17 17:50 - 18:55 Sorozat+
tv-műsor
Szulejmán VII./25.
török kalandfilmsorozat,2011-2014
4.5 - 4 szavazat
Szulejmán VII./25. tartalma - Sorozat+ 2017.11.17 17:50
(MUHTEŞEM YÜZYIL - MAGNIFICENT CENTURY)

Szulejmán megdöbben felesége, Hürrem árulásán. A titkos szoba felfedése óta az uralkodó senkiben sem tud bízni, csalódása Hürremben súlyosabb következményekkel járt, mint azt bárki is gondolta volna. Miután kiderül, ki fedte fel Hürrem titkát, Szümbül aga új megbízást kap. Rüsztem és Hürrem új tervet eszelnek ki az összeesküvés megállítására.

Rendező: Durul Taylan; Yagmur Taylan; Mert Baykal; Yagiz Alp Akaydin

Főszereplők: Halit Ergenc, Meryem Uzerli; Vahide Percin, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Merve Bolugur, Nur Fettahoglu, Pelin Karahan; Pelin Bekiroglu, Aras Bulut Iynemli, Engin Öztürk, Selim Bayraktar, Selen Öztürk, Serkan Altunorak, Tolga Tekin, Tolga Saritaş, Fatih Al, Sabina Ajrula-Tozija, Tuncel Kurtiz, Selma Ergec, Nebahat Cehre, Okan Yalabik, Deniz Cakir, Gürbey Ileri, Meltem Cumbul, Murat Tüzün, Cansu Dere, Burcu Tuna, Saadet Aksoy, Burak Özcivit, Seckin Özdemir, Filiz Ahmet, Pinar Caglar Genctürk), Nihan Büyükagac, Ezgi Eyüboglu, Sema Kecik Karabel, Melisa Sözen, Cemre Ebuzziya, Hasan Kücükcetin, Fehmi Karaarslan, Ayşe Özdemir, Berrak Tüzünatac, Burcu Özberk 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Szulejmán sorozat
A sorozat tartalma:
Szulejmán, a török birodalom fiatal uralkodója nagyobb álmokat dédelget, mint amit Nagy Sándor valaha is el tudott volna képzelni. 26 évesen a világ meghódítására készül, és ezt elsősorban új módszerekkel próbálja elérni. Közben folyamatosan érkeznek az új szolgák és háremhölgyek a szultán palotájába, hogy a frissen trónra került uralkodó kedvére válogathasson. Így kerül az udvarba a gyönyörű Rokszolana, akinek a családját a tatárok lemészárolták. A háremben lévő lány mély benyomást tesz Szulejmánra, ám a szultán asszonya és édesanyja rossz szemmel nézik a fellángoló szerelmet, és mindent megtesznek, hogy eltávolítsák az udvarból Rokszolanát.

Az asszonyok féltékenysége mellett az uralkodóra többen is veszélyt jelentenek. Néhány befolyásos pasa, akik ellenzik Szulejmán szokatlan reformintézkedéseit, aki a területeiken élő egyiptomiaknak és a különböző származású kereskedőknek szabadságjogot adományoz, cselszövésre készülnek a szultán ellen.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER SkyShowtime kiemelt
SkyShowtime kiemelt
tv-műsor: Egy úr Moszkvában I./1.
krimisorozat, 2024
PREMIER SkyShowtime kiemelt
SkyShowtime kiemelt
tv-műsor: Egy úr Moszkvában I./3.
krimisorozat, 2024
PREMIER Sorozat+
Sorozat+
tv-műsor: Az elveszett ereklyék fosztogatói II./21.
kanadai-német-francia-amerikai kalandfilmsorozat,1999-2000
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Trópusi gyilkosságok III./6.
francia krimi,2019
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) III./3.
amerikai krimisorozat, 2004
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.