Story 4 (HD) tv-műsor
2017.10.18 13:30 - 14:30 Story 4 (HD)
tv-műsor
Született feleségek V./10.
amerikai vígjátéksorozat,2008
4.1 - 14 szavazat
Született feleségek V./10. tartalma - Story 4 (HD) 2017.10.18 13:30
(DESPERATE HOUSEWIVES)

Látomások

Szörnyű dolog sötétségben élni, nem látni mindazt, ami másoknak magától értetődő. De olykor néhány szerencsés számára, aprócska fény töri át azt a sötétséget, és magával hozza annak ígéretét, hogy szebb napok várnak ránk. Egyre inkább úgy tűnik, hogy Carlos szemműtétje sikeres volt, s ugyan egyelőre csak körvonalaiban, de már érzékeli a körülötte lévő világot. Gabrielle azonban aggódni kezd, hiszen így hamarosan kiderülhet, hogy kénytelen volt eladni néhány, Carlos számára fontos tárgyat. Miután Dave azt hazudja a nyomozóknak, hogy Porter Scavót látta a tűz éjszakáján, a fiút letartóztatják. Lynette és Tom persze minden erejükkel és pénzükkel azon vannak, hogy bebizonyítsák Porter ártatlanságát, Bob pedig elvállalja a védelmét. Kiderül, hogy az Orson orrsövényműtétjét végző plasztikai sebész immár fél éve Andrew élettársa. Bree ezért úgy dönt, hogy vacsorára hívja őket, ahol kínos dologra derül fény. Susan kisfia nehezen viseli az édesapja és Katherine kapcsolatát, s ez időről-időre tettekben is megnyilvánul nála. A bosszúszomjas Dave eközben kezdi elveszíteni az önmérsékletét.

Rendező: Marc Cherry

Főszereplők: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan 

Sorozatok: humor/musical
További információ? Született feleségek sorozat
A sorozat tartalma:
Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang...

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Gólkirályság II./3.
magyar vígjátéksorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER TV2 Comedy
TV2 Comedy
tv-műsor: Bernard boltja III./1.
brit vígjáték sorozat,2004
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/14.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/15.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Apa csak egy van VII./5.
© 2012-2024 Gillon Media Kft.