Story 4 (HD) tv-műsor
2018.02.27 12:30 - 13:30 Story 4 (HD)
tv-műsor
Született feleségek V./11.
amerikai vígjátéksorozat,2008
4.1 - 14 szavazat
Született feleségek V./11. tartalma - Story 4 (HD) 2018.02.27 12:30
(DESPERATE HOUSEWIVES)

Otthon, édes otthon

A kertvárosban mindenki számára akad egy kellemes otthon. És egy ingatlanos, aki mindent megtesz, hogy megtalálja, ami az ügyfél szíve-vágya. Legyen az meleg és barátságos, vagy méltóságteljes és elegáns. Netán jutányos áru, és kölcsönre megvehető. Bármilyen is legyen az ízlése, a kertvárosban mindenkinek kell egy kellemes otthon. Főképp, hogy a szomszédság meg ne sejtse, miféle ocsmányság folyik odabent. Látogatóba érkezik Alex anyja, Melina, aki Bree-ék házában száll meg. A nő szöges ellentéte Bree-nek, így nagy a feszültség közöttük, ráadásul Melina Oaklandbe akarja csábítani a fiatalokat, hogy a közelében éljenek. Susan és Lee együtt mennek bulizni, majd alaposan elázva az éjszakát is együtt töltik, ám Susan nem emlékszik semmire a történtekből. Carlos minden pillanatát élvezi annak, hogy újra lát, és elhatározza, hogy felhagy a masszőri állásával. Gabrielle pedig éppen ekkor találkozik össze Bradley Scottal, Carlos egykori üzletfelével, aki magas beosztású munkát ajánl fel, hat-számjegyű fizetéssel. Preston lebukik Bob előtt, így Lynette-nek és Tomnak két napja van a meghallgatásig, hogy előkeressék Portert. Dave egyre furcsábban viselkedik, ami már Edie-nek is szemet szúr. Karen és Roberta eközben Bostonban tartózkodnak, és Dr. Heller után folytatnak nyomozást.

Rendező: Marc Cherry

Főszereplők: Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria, Nicollette Sheridan 

Sorozatok: humor/musical
További információ? Született feleségek sorozat
A sorozat tartalma:
Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a "Született feleségek" férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang...

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/9.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER RTL KETTŐ (HD)
RTL KETTŐ
tv-műsor: A semmi közepén IX./12.
amerikai vígjátéksorozat,2009-2018
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Apa csak egy van VII./2.
PREMIER Netflix Original
Netflix Original
tv-műsor: Az Upshaw család V.
amerikai vígjátéksorozat,2024
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Agymenők II/11.
amerikai vígjátéksorozat,2008
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.