Cool (HD) tv-műsor
2018.02.23 21:00 - 22:00 Cool (HD)
tv-műsor
X-akták XI./4.
amerikai sci-fi akciófilm-sorozat,2018
0.0 - 0 szavazat
X-akták XI./4. tartalma - Cool (HD) 2018.02.23 21:00
(THE X-FILES 11 - THE LOST ART OF FOREHEAD SWEAT)

A Mandela-hatás

Az epizód középpontjában a rejtélyes Mandela-hatás áll. Sok ezer ember teljesen másképp emlékszik a korábban lezajlott eseményekre, mint ahogy azok a múltban megtörténtek. Ez felveti a párhuzamosan létező univerzumok létkérdését is. Scully és Mulder számára pedig egyfajta bizonyítékként szolgálnak maguk az X-akták jelenségeinek fontosságára.

Rendező: Darin Morgan

Főszereplők: Gillian Anderson, David Duchovny, Mitch Pileggi, William B. Davis, Annabeth Gish, Robbie Amell, Lauren Ambrose 

Sorozatok: sci-fi/horror/fantasy
További információ? X-akták sorozat
A sorozat tartalma:
Az X-akták sorozat két teljesen ellentétes személyiség, Fox Moulder (David Duchovny) és Dana Scully (Gillian Anderson) FBI ügynökök mindennapjait követi nyomon, amint próbálják felderíteni a hivatal rejtélyes megoldatlan ügyeit (az X aktákat), melyek közül a legtöbb paranormális jelenségekre utaló nyomokat tartalmaz. Mulder gyermekkorában tanúja volt testvére földön kívüliek által való elrablásának. Meggyőződése, hogy a világ tele van megmagyarázhatatlan jelenségekkel, földön kívüli élőlényekkel és emberi anomáliákkal. Scully ezzel szemben orvos, akinek határozottan az a véleménye, hogy minden jelenségnek megvan a tudományos magyarázata.A két karizmatikus fiatal barátsága egyre szorosabbra fonódik a veszélyes helyzetek és az őket körülvevő fenyegető világ szorításában, ahol legtöbbször csak egymásra számíthatnak.
Az évad tartalma:
A 10 epizódból álló sorozat története pontosan ott folytatódik, ahol az előző befejeződött. A rajongók választ kapnak a rejtélyes fénycsóva forrására, de a készítők ígérete szerint William - Scully (Gillian Anderson) és Mulder (David Duchovny) gyermeke - múltja is feltárul majd. Újra feltűnik a páros legendás felettese, Walter Skinner (Mitch Pileggi) is, de a rejtélyes cigarettázó férfi (William B. Davis) előéletéről is többet tudhatnak meg a nézők.

Az évadban feltűnik Haley Joel Osment is, akit gyermekszínészként az 1994-ben készült Forrest Gumpban tűnt fel először (ő formálta meg a címszereplő fiát), a világhírt - és ezzel együtt egy Oscar-jelölést is - az 1999-es Hatodik érzék hozta meg számára. A széria executive producere ezúttal is a sorozat atyja, Chris Carter, a szintén veterán sorozatkészítő Glen Morgan társaságában.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Match4 (HD)
Match4
tv-műsor: PL The big interview 45. rész
ÉLŐ M4 Sport (HD)
M4 Sport
tv-műsor: Forma-1 - 1. szabadedzés
Kínai Nagydíj
HD adás
ÉLŐ ATV (HD)
ATV
tv-műsor: ATV Híradó
hírműsor,2024
PREMIER RTL (HD) (RTL Klub)
RTL (RTL Klub)
tv-műsor: Reggeli
élő magazinműsor,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
ÉLŐ Első Kerület TV
Első Kerület TV
tv-műsor: Mátyás Templom - Élő közvetítés
© 2012-2024 Gillon Media Kft.