filmadatlap
303
német romantikus film,2018
5.0 - 2 szavazat
(303)

303 - német romantikus film
A 24 éves biológiai szakos Jule ráébred, hogy terhes, és a régi 303-as lakóbuszával elindul Portugáliába, hogy megossza a hírt a barátjával, Alexszel. Berlin határában veszi fel a szintén 24 éves, politika szakos Jant, aki Spanyolországba igyekszik, hogy életében először találkozzon a biológiai apjával.

Egy éles vita után Jule kirakja Jant egy parkolóban. Éjszaka Julet egy férfi zaklatni kezdi a buszban. Jan, aki véletlenül ugyanabban a kamionos pihenőben tölti az éjszakát észreveszi, és elzavarja a zaklatót. A két fiatal egy tea mellett ráébred, hogy kedvelik egymást. Másnap reggel Jule ismét felajánlja Jannak, hogy utazzon vele tovább. Mivel mindketten imádnak vitatkozni, hamarosan mély beszélgetésekbe merülnek az emberi természetről, a szerelemről, kapcsolatokról, az élet értelméről, és minden másról.

A különbségek ellenére is érzik, hogy legbelül hasonlítanak egymásra. Átkelnek Franciaországon, elérik a tengert, gyönyörű vidékeken haladnak át, főznek, kempingeznek, szörföznek, és sok közös kalandot élnek át. Mire Spanyolországba érnek, a beszélgetéseik egyre személyesebbé és intimebbé válnak. Jule titokban tartja a terhességét, de Jan tudja, hogy a barátjához tart. Mindketten tudják, hogy ebből nem lehet kapcsolat. De ha két lelki társ találkozik, bármi megtörténhet... 

Rendezte:
Hans Weingartner
Főszereplők:
Anton Spieker
Arndt Schwering-Sohnrey
Hannah Schröder
Jörg Bundschuh
Mala Emde
Martin Neuhaus
Sophia Tschanett
Steven Lange
Thomas Schmuckert
Mikor láthatom?
Jelenleg egyetlen csatornán sincs adásban!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.