Discovery Channel tv-műsor

MOST

21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amcsi benzinfalók IV./9.
9. rész
22:00
   
Amcsi benzinfalók: autósmozi I.
Pusztításvágy
23:00
   
Dízeltesók I.
A pokoli El Camino
00:00
   
Kerékagybaj I./17.
Kutya a volán mögött
00:30
   
Bakik a Föld körül I./35.
35. rész
tv-műsor: Amcsi benzinfalók IV./9.tv-műsor: Amcsi benzinfalók: autósmozi I.tv-műsor: Dízeltesók I.tv-műsor: Kerékagybaj I./17.tv-műsor: Bakik a Föld körül I./35.
Discovery Channel tv-műsor03.24
00:00
   
Kerékagybaj I.
Bűnözők négy keréken
Bűnözők menekülnek a törvény elől, a jelzőlámpák sokakat megviccelnek, és egy fickó összetűzésbe kerül egy hatalmas kamion sofőrjével.
00:30
   
Bakik a Föld körül I./34.
34. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
01:00
   
Ne próbáld ki otthon! III.
Nagymesterek
Bemutatunk egy kanadai csettintőművészt, egy görög férfit, aki egyszerre két autót irányít, és egy hároméves gyereket, aki mindig beletalál a kosárba a labdával.
02:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei III./21.
21. rész
Az alaszkai vadon mélyén él egy család, amelynek tagjai önellátásra rendezkedtek be. Billy és Amy Brown, valamint hét gyermeke csak egymásra támaszkodhat.
03:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./9.
Rekord arany
Tony az Aranyláz történetének legnagyobb fogásával minden eddigi rekordot túlszárnyal. Parker küzd, nehogy a víz elmossa álmai mosóüzemét. Todd aranyra lel.
03:50
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./23.
23. rész
Az arany kitermelését nehezíti, hogy a kiszámíthatatlan Bering-tenger fenekéről kell felhozni. Kövessük azok sorsát, akik mindent kockára tesznek azért, hogy felhozzák a kincset.
04:40
   
Halálos fogás XII./15.
Vér és belek
Tombol a tél. Vérontás a Time Banditen, összecsapás a Wizardon, és egy elvesztett fogadás miatt tőkehalbelektől iszamos a Brenna A.
05:30
   
Hogyan csinálják? III.
Phoenix Stadium/LA Trade Tower/Szörfözés
Hogyan alakítják át két nap alatt az Arizona Cardinals futballpályáját óriáskerekű teherautók arénájává? Hogyan bontják le Los Angeles Pacific kereskedelmi központját?
06:00
   
Hogyan készült? I.
Másolópapír/farmernadrág/számítógép
Másolópapír, farmernadrág és számítógép - mi az eredetük, és hogyan készülnek? Választ a tervezőktől és a gyártóktól kapunk.
06:25
   
Amcsi benzinfalók II.
Shelby Mustang, 2. rész
A GMG csapata újabb rozsdás autók újraélesztésén és felújításán dolgozik. Sikerül-e elkészülni az autókkal a következő árverésig? Meg is térül majd a befektetett munka?
07:15
   
Aszfaltcowboyok II./1.
Valami mindig történik
Thorsten a távoli Rhön-hegységen keresztül kanyarog kamionjával egy erdő felé, ahol felveszi az aznapi első rakományt, de hamarosan gondokkal szembesül.
08:05
   
Az alkukirály III.
25. rész
Jeff a Sziklás-hegységtől nyugatra fekvő egyik legnagyobb felszámolóház tulajdonosa. Rendkívüli tárgyalási készségére alapozva hajt az újabb és újabb nagy fogásra.
08:30
   
Ki ad többet? III.
Evil Knievel köpenye/Régi telefonfülke
Kalapács alá kerül Evel Knievel autogrammal ellátott köpenye és fotói, valamint egy Heberlein hegedű és egy régi telefonfülke.
09:00
   
Raktárvadászok III.
6. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
09:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Paul és Bogart promót forgat
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Ezúttal Paul és Bogart egy alacsony költségvetésű reklámfilmet forgat.
10:00
   
Autókereskedők XI.
Ford Fiesta XR2
Mike időutazást tesz a 80-as évekbe, és kedvező áron hozzájut régi álomautójának egy példányához. Fel tudja Edd újítani mindössze ezer fontból?
11:00
   
Klasszikus autók nyomában VIII./8.
A pokoli autó
"Wayne Wisconsinban egy teljesen eredeti, 1961-es Renault Jolly-t talál, mely kevesebb mint 11 300 km-t futott. Majd elviszi Rogert egy körre egy Dodge Challenger SRT Hellcattel.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók II.
Alfa Romeo 4C
Tartson a "Hogyan készült?" csapatával, akik ellátogatnak az Alfa Romeo 4C szülőhelyére, bemutatják működését és csodálatos külsejét is.
12:00
   
Város a felszín alatt II.
New York
A számítógépes animáció, amely rétegről rétegre bontja le a városról az acélt és a betont, megmutatja az infrastruktúrát, amellyel a város ellenáll a hatalmas viharoknak.
13:00
   
Angliai raktárvadászok IV./8.
Scunthorpe
Scunthorpe-ban Ione-ra némi próbatétel vár, míg Barry és Darren erőszakkal próbálja távol tartani a többi licitálót. A műsor házigazdája az árverezők nagymestere, Sean Kelly.
13:30
   
Csomagcsaták III.
12. rész
Szakértőkből álló három csapat értékes zsákmányra vadászik gazdátlan tárgyak árverésén. Vajon mit találnak, amikor kinyitják a tárolókat? Sikerül-e haszonnal túladni a tartalmukon?
14:00
   
Túlélőpár-baj IV./5.
Az út vége egy új kezdet
15 epizód után Cody és Joe partnersége véget ér. Ebben a különleges epizódban a színfalak mögé tekinthetünk a műsor stábjával együtt.
15:00
   
Ausztrál kamionosok IV.
12. rész
Induljon útnak ezekkel a belevaló sofőrökkel és ismerje meg az ausztrál kamionosok világát! A szállítmány nagyobb, az utak rázósabbak, az események pergőbbek, mint valaha!
16:00
   
Amcsi benzinfalók III.
Nagy vörös Cadillac, 1. rész
Richard és Aaron úgy dönt, ami nagyobb, az jobb, és a vörös 67-es Cadillac kabriót luxusfelújításban részesítik. Kockázatos vállalkozás, de hátha gazdagabb vevőt vonz...
17:00
   
Autókereskedők XI.
Porsche 911 Targa
Mike Brewer, a tapasztalt autókereskedő és Edd China, a szuperszerelő jobb sorsra érdemes klasszikusokat mentenek ki a roncsteleptől, hogy aztán busás haszonnal adjanak túl rajtuk.
18:00
   
Raktárvadászok III.
7. rész
A házaspár, Brandon és Lori a népszerű amerikai raktárárveréseken licitál. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek?
18:30
   
Kanadai raktárárverések I./32.
London
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Az Ontario állambeli aukción új kincsek és régi ellenszenvek kerülnek napvilágra.
19:00
   
Hogyan készült? XXIV./17.
17. rész
Világunk tele van mesterséges objektumokkal, amelyeket bonyolult eljárásokkal állítunk elő. Nézzünk körül a gyárakban, ahol ez a csoda megtörténik.
19:30
   
Hogyan csinálják? III.
Űrrepülőgép/Hullámvasút/Biliárdasztal
Hogyan juttatják fel az űrrepülőgépet az űrbe? Hogyan hozzák létre a világ legizgalmasabb hullámvasútját? Hogyan készül a kemény kőzetből utolérhetetlenül sima biliárdasztal?
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Autókereskedők XIII./15.
1992-es AM General Humvee
tv-műsor: Autókereskedők XIII./15.
Mike egy katonai terepjárót, egy Humvee-t keres. Eddel létrehoznak egy négykerék-meghajtású túrajárművet, amellyel eddig elérhetetlen helyek is elérhetővé válnak.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amcsi benzinfalók IV./9.
9. rész
tv-műsor: Amcsi benzinfalók IV./9.
Richard Rawlings és Aaron Kaufman Texas legtávolabbi vidékeit járja, hogy elfeledett és lerobbant klasszikus autókat vásároljanak és újítsanak fel dallasi műhelyükben.
22:00
   
Amcsi benzinfalók: autósmozi I.
Pusztításvágy
Richard Rawlings és Aaron Kaufman találkozik egy párral, akiknek az esküvőjét megzavarta egy drón. Brian Gillespie 280 km/h sebességű autója hússzor vet bunkfencet ütközés előtt.
23:00
   
Dízeltesók I.
A pokoli El Camino
Mikor The Muscle megvesz egy viharvert El Caminót, hogy megjavítsa és eladja, a feladat túl nagynak bizonyul. És vajon mihez kezdenek egy Ford F650-nel?

Mai tv-műsor

03.24 21:05
Holnap tali! 10.
03.24 21:25
A Prizzik becsülete
03.24 22:00
Horrorra akadva 2.
03.24 22:35
Odaát I./13.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.