Discovery Channel tv-műsor

MOST

12:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./4.
Poggyász
13:00
   
Aranyláz Alaszkában: mindent Parkerről VII./2.
A szerencsejátékos
14:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei: III./5.
Billy
15:00
   
Halálos fogás - Tengeri temető I./6.
A végső átkelés
16:00
   
Világbajnok mérnöki megoldások I.
Repülőgép-hordozó
tv-műsor: Aranyláz a Bering-tengeren V./4.tv-műsor: Aranyláz Alaszkában: mindent Parkerről VII./2.tv-műsor: Az alaszkai vadon gyermekei: III./5.tv-műsor: Halálos fogás - Tengeri temető I./6.
Discovery Channel tv-műsor02.25
00:00
   
Kerékagybaj I.
Építés alatt
Építőipari katasztrófák következményeivel szembesülünk, alattomos sofőrök lepik meg gyanútlan embertársaikat, és magukról megfeledkező gyalogosok okoznak káoszt az utakon.
00:30
   
Bakik a Föld körül I./15.
15. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
01:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren IV.
Személyes ügyek
Pomrenke a part felé indul az aranyért, de az új vállalkozásához előbb több mint 2 kg aranyat kellene hozni a tengerről. Hank a kotrógéppel ismerkedik.
02:00
   
Autókereskedők XIII./11.
1983-as Mercedes 500 SEC
Mike és Edd vállalja egy erős, 1983-as luxus Mercedes 500 SEC felújítását. Sikerül-e elérni, hogy ismét régi fényében ragyogjon, és még nyereségre is szert tegyenek?
03:00
   
Amcsi benzinfalók IV./3.
Végső simítások
A fiúknak igyekezni kell a 49-es Chevy teherautóval. A Gas Monkey Monster Jam terepjárója Dennis Anderson Grave Diggerével mérkőzik.
03:50
   
Amcsi benzinfalók: autósmozi I.
Motoros majmok
Richard és Aaron megoszt velünk néhány őrült klipet. Egy baleset hatalmas közúti torlódáshoz vezet. Tanúi lehetünk pár fedélzeti kamera által rögzített ütközésnek.
04:40
   
Illegális gyorsulási versenyek III./22.
22. rész
A 405 (a város legjobb utcai versenyzőinek top 10 listája) el szeretné érni, hogy ismét az ország leggyorsabb és legelismertebb versenyzői csoportja legyen.
05:30
   
Hogyan csinálják? XIV./2.
2. rész
Bepillantást nyerünk a modern világba, és megnézzük, hogyan működnek eszközeink. Rácsodálkozunk a minket körülvevő konstrukciókra, az űrrakétáktól az izzókig.
06:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./24.
24. rész
Az arany kitermelését nehezíti, hogy a kiszámíthatatlan Bering-tenger fenekéről kell felhozni. Kövessük azok sorsát, akik mindent kockára tesznek azért, hogy felhozzák a kincset.
07:00
   
Ausztrál kamionosok IV.
9. rész
Induljon útnak ezekkel a belevaló sofőrökkel és élje át, milyen kamionosnak lenni Ausztráliában! A rakomány nagyobb, az utak keményebbek, a kalandok izgalmasabbak, mint valaha!
08:00
   
Az alkukirály II.
Állni a sarat
Állnia kell a sarat annak, aki a Direct Liquidation cégnél szeretne dolgozni. Hogyan állja meg a helyét egy csinos, könyvtárosként végzett leány ebben a fiúknak való klubban?
08:30
   
Az alkukirály II.
Gyanús körülmények
Jeff megszerez egy bútorszállítmányt, amelyet lehet, hogy drogok eladásánál használtak. A gyanús körülmények ellenére sikerül-e Jeffnek megfelelő vevőt találnia?
09:00
   
Angliai raktárvadászok IV./9.
Hull
Újabb árverési bohóckodásoknak lehetünk tanúi, amikor kereskedőing a Humber menti fűrészáruért küzdenek. Nat nem tud megbirkózni a vudu mágiával és Heavy D-vel is.
09:30
   
Angliai raktárvadászok IV./10.
Lincolnshire
Újabb árverési bohóckodásoknak lehetünk tanúi, amikor Ione a bolondját járatja Barryvel és Darrennel Lincolnshire-ben. A házigazda Sean Kelly leleplezi több tároló rejtett kincsét.
10:00
   
Kanadai raktárárverések I.
Szerelemben, árverésen mindent szabad
Egy torontói árverésen a vevők számára az élet drámai változásokat hoz. Kivéve Royt, aki ugyanolyan gyökér, mint volt.
10:30
   
Kanadai raktárárverések II.
Aukcióláz
Roy testőröket bérel, hogy távol tartsa a csőcseléket egy bramptoni árverésen. Bogart lelép... de amikor épp azt hiszi, hogy sikerült, Paul megpróbálja visszahozni.
11:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amcsi benzinfalók IV./5.
Ford Pantera
tv-műsor: Amcsi benzinfalók IV./5.
Az utolsó percben gondok adódnak a turbófeltöltéses EcoBoost '72 Ford Pantera autóval, amelyet Aaron újít fel az új keleti parti Barrett-Jackson árverésre.
12:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./4.
Poggyász
Minden csapat keményen dolgozik, hogy megtérüljön az évadban befektetett munka, de meg kell harcolniuk a múlt szellemeivel, mielőtt a jövő gazdagságot hoz.
13:00
   
Aranyláz Alaszkában: mindent Parkerről VII./2.
A szerencsejátékos
Hat évvel ezelőtt Todd Hoffman aranybányász a gazdasági visszaesés elől a fagyos észak aranymezőin keresett menedéket. Erőt meríthetünk a történetéből.
14:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei: III./5.
Billy
Látogasson el az Alaszkai vad vidékekre Brownékkal- egy hétgyerekes családdal, akik a civilizációtól távol élnek és csak egymásra számíthatnak, hogy életben maradjanak a vadonban!
15:00
   
Halálos fogás - Tengeri temető I./6.
A végső átkelés
Több heti csendes-óceáni küzdelem után az oregoni rákhalász flotta közelít a célvonalhoz. A hullámok miatt ifjabb Mikey Retherford kapitánynak nem lesz könnyű eljutni a kikötőbe.
16:00
   
Világbajnok mérnöki megoldások I.
Repülőgép-hordozó
A rekord méretű HMS Queen Elizabeth hajó létrehozásakor a legkorszerűbb tengerészeti és légi műszaki megoldásokat alkalmazták. Hogyan tervezték és építették meg a hajót?
17:00
   
A hadtörténet csúcsgépei I./4.
Hajók és tengeralattjárók
A német U-Boat tengeralattjárók, a Nimitz osztályú repülőgép-anyahajók vagy a D-nap partraszálló járművei közül melyek voltak a 20. század legsikeresebb hajói és tengeralattjárói?
18:00
   
Rejtélyes történelem I./3.
Egy középkori székesegyház rejtélye
Lehet, hogy egy csodálatos középkori mérnöki alkotás a bibliai háromkirályok maradványait rejti. Tudósok és szakértők próbálják megfejteni a rejtélyt.
19:00
   
Óriásvonatok I./2.
Ausztrália - a cukornádszállító vonat
Az ausztráliai Queenslandben 100 éves vasúti hálózaton szállítják a gazdálkodóktól frissen betakarított cukornádat a távoli cukorgyárakba.
20:00
   
Extrém vasútvonalak Ausztráliában I./3.
3. rész
Ismerjük meg az Ausztrália lakatlan vidékeit átszelő vasúthálózat titkait és azokat az embereket, akik naponta küzdenek azért, hogy a vasút zavartalanul szolgálhassa az országot.
21:00
   
Életben maradtak I./5.
Repülőbaleset
Egy síelőt betemet a hó, és csak pár perce van arra, hogy kiszabaduljon, mielőtt megfullad. Egy kajakost üldözőbe vesz egy őrjöngő pörölycápa.
22:00
   
Életben maradtak I./5.
Repülőbaleset
Egy síelőt betemet a hó, és csak pár perce van arra, hogy kiszabaduljon, mielőtt megfullad. Egy kajakost üldözőbe vesz egy őrjöngő pörölycápa.
23:00
TV műsor ajánlatunk!  
Gyilkos vidék I./7.
7. rész
tv-műsor: Gyilkos vidék I./7.
Egy valódi bűnügy története, amelyben nyomozók felveszik egy 18 évvel ezelőtt elakadt nyomozás fonalát. A helyszín Amerika egyik gyilkosságokról elhíresült vidéke.

Mai tv-műsor

02.25 13:00
Amerika féltve őrzött titkai I./7.
02.25 17:05
Csont nélkül I./4.
02.25 17:30
Lucky Luke és a nagyváros
02.25 18:00
A szállító II./8.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.