Discovery Channel tv-műsor

MOST

17:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei III.
Csigasor
18:00
   
Túlélőpár-baj VI./1.
1. rész
19:00
   
Devonport: A Brit Királyi Haditengerészet titkai I./1.
A miniszterelnöki látogatás
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
6. rész
21:00
   
Fidel Castro: Kuba teljhatalmú vezetője
tv-műsor: Az alaszkai vadon gyermekei III.tv-műsor: Túlélőpár-baj VI./1.tv-műsor: Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
Discovery Channel tv-műsor12.04
tv műsor
Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
00:00
   
Serpa
A Mount Everest serpa közössége beszámol a 2014. április 18-án pusztító lavináról, amelyben 16 tagjuk életét vesztette. Vajon hogyan dolgozták fel a történteket?
02:00
   
Óriás hajók építői I./3.
3. rész
A Tangier tartályhajót 129 óriási acélelemből hegesztették össze. Ahogy erősödik a nyomás a hajóépítő csapaton, úgy nő a fúrótorony építőin is.
03:00
   
A Föld rejtélyes oldala II./5.
Az elveszett királyság átka
Krisztus arca jelenik meg egy magyarországi mezőn. Az afganisztáni hegyekben kirajzolódó baljós alak egy titkolt népirtás nyomaihoz vezet.
03:50
   
Ne próbáld ki otthon! IV./17.
Házi feltalálók
Folytatódik a legzseniálisabb házi feltalálók keresése. Szupererős kamionmodelltől a házi túlélőbunkerig - rácsodálkozunk a házi feltalálók alkotásaira.
04:40
   
Száz mérföld az ismeretlenbe I./2.
A folyó, ahonnan nics visszatérés
Matt, Danny és Blake 120 kilométeres gyalogtúrára indul az érintetlen idahói vadonba. Vajon sikerül átjutniuk a behavazott hegyeken és a gyors sodrású folyókon?
05:30
   
Hogyan csinálják? III.
Phoenix Stadium/LA Trade Tower/Szörfözés
Hogyan alakítják át két nap alatt az Arizona Cardinals futballpályáját óriáskerekű teherautók arénájává? Hogyan bontják le Los Angeles Pacific kereskedelmi központját?
06:00
   
Az alkukirály IV./27.
Úton - nem az első rodeó
Jeff és Daniel Vancouver Islanden találkoznak egy rodeó veteránnal abban a reményben, hogy fillérekért szerezhetnek kiváló tárgyakat.
06:30
   
Az alkukirály IV./28.
Úton - fej vagy írás
A szomszédos cég meg akar szabadulni 100,000 dollár értékű motorjaitól. Jeffnek döntenie kell: barátokat vagy pénzt szeretne.
07:00
   
Kincsek a garázsból II./1.
Fegyverekkel felszerelve
Kraig és takarítói megtisztítják egy ügyfél garázsát, ahol bozótvágó késtől báli ruháig mindent tároltak. Egy titokzatos ezüst aktatáska mindent megváltoztathat...
07:30
   
Kincsek a garázsból II./2.
Játékszerek
Öt gyerek után egy garázs jócskán megtelik ócskaságokkal, és Kraignek nem könnyű profitra szert tenni. A játékok azonban jó áron elkelhetnek, ha elég régiek.
08:00
   
Raktárvadászok V.
2. rész
A csapat Van Nuys-be indul egy árverésre, ahol néhány nem megszokott és furcsa berendezésre lelnek. Érdemes-e ezekre fordítani nehezen megkeresett pénzüket?
08:30
   
Raktárvadászok V.
3. rész
A csapat Malibura indul, egy gazdagságáról és fantasztikus tengerpartjáról ismert területre. Milyen rejtett kincsekre bukkannak, és mennyi hasznot érnek el?
09:00
   
Hihetetlen mérnöki baklövések - helyrehozva I.
5. rész
Justin Cunningham volt űrhajózási mérnök hihetetlen mérnöki baklövéseket vizsgál meg alaposan, és keresi a lehetséges megoldásokat.
10:00
   
Sacred Steel chopperek I./1.
Indigo Moon
Jason Wilson különleges motort készít, hogy bekerüljön az egyedi choppereket gyártó elismert műhelyek közé. Sokat segít, hogy fényképe megjelent az Easyriders magazin borítóján.
11:00
   
Száz mérföld az ismeretlenbe I./2.
A folyó, ahonnan nics visszatérés
Matt, Danny és Blake 120 kilométeres gyalogtúrára indul az érintetlen idahói vadonba. Vajon sikerül átjutniuk a behavazott hegyeken és a gyors sodrású folyókon?
12:00
   
Egy fogkefével a világ körül I.
1. rész
Rob Greenfield és James Levelle megérkeznek Rióba, pénz és tervek nélkül. Nyelvi problémákba ütköznek, kimerültséggel küzdenek és ételre vadásznak... vajon segítenek az ismeretlenek?
13:00
   
Harley és a Davidson fiúk I./1.
1/1. rész
Hogyan sikerült néhány kitartó közép-nyugati kékgalléros álmodozónak meghódítania az elit keleti partot egy legendássá vált motorkerékpár-márkával?
14:00
TV műsor ajánlatunk!  
Száműzöttek műhelye II./1.
A birkózó
tv-műsor: Száműzöttek műhelye II./1.
A Fired Up műhely megment egy rozsdás 1961-es Ford Econoline kisteherautót. Amikor Tom rejtett kincset talál, fel kell kutatnia a legendás mexikói birkózót, Blue Demon Jr.-t.
15:00
TV műsor ajánlatunk!  
Robotharc I./2.
2. rész
A megmaradt csapatok újabb selejtezőn mérik össze erejüket, ahol aknamezők és hasonló veszélyek között lavírozva juthatnak tovább a végső győzelem felé.
16:00
   
Elvis, a versenyautók királya I.
Svéd folkrace versenyzők
Marc "Elvis" Priestley, a McLaren F1-es szerelője világszerte ellátogat az elképesztő autók rajongóihoz és magas oktánszámú versenyekre hívja ki őket.
17:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei III.
Csigasor
Induljon el Ön is Alaszka rengetegébe Brownékkal - egy hétgyermekes családdal, akik a civilizációtól távol csak egymásra számíthatnak, hogy életben maradjanak a vadonban!
18:00
   
Túlélőpár-baj VI./1.
1. rész
A zöldsapkás Joe Teti különleges kiképzését ötvözi Matt Graham kitartásra nevelő kőkorszaki, sámánisztikus módszereivel, hogy életben maradhasson a Föld legzordabb vidékein is.
19:00
   
Devonport: A Brit Királyi Haditengerészet titkai I./1.
A miniszterelnöki látogatás
A HMS Ocean a Királyi Haditengerészet zászlóshajója. Az elmúlt évek legnagyobb NATO hadgyakorlatára készülnek, amikor a legmagasabb szintről érkezik egy látogató.
20:00
TV műsor ajánlatunk!  
Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
6. rész
tv-műsor: Bear Grylls: A sziget - amerikai túlélők I./6.
Bear Grylls feladja a leckét napjaink vállalkozó kedvű amerikai férfiainak: tudnak-e élni egy lakatlan szigeten az addig megszokott luxus- vagy alapszolgáltatások nélkül?
21:00
   
Fidel Castro: Kuba teljhatalmú vezetője
Fidel Castro élete a kémek szemüvegén át, akik több mint fél évszázadon át figyelték minden lépését.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
Melós milliók 1.
Melós milliók
tv-műsor: Melós milliók 1.
Sok ember álma, hogy saját vállalkozása legyen. Néhányan hajlandók arra, hogy az álom valóra váltásához a pénzen kívül kétkezi munkával is hozzájáruljanak.
23:00
   
Túlélőpár-baj VI./3.
Moszkitó-part
Grady és Josh a nicaraguai dzsungelben kígyókkal, szúnyogokkal és a kiszáradás veszélyével küzdenek. Tutajjal kell átkelniük egy krokodiloktól hemzsegő vízfolyáson.

Mai tv-műsor

12.04 18:35
Brooklyn 99 - Nemszázas körzet III./4.
12.04 18:35
Miss Fisher rejtélyes esetei I./6.
12.04 18:50
Sztárban sztár + 1 kicsi 2.
12.04 18:55
Murdoch nyomozó rejtélyei IX./14.
© 2012-2016 Gillon Media Kft.