Discovery Channel tv-műsor

MOST

00:30
   
Bakik a Föld körül I./19.
19. rész
01:00
   
Ne próbáld ki otthon! II.
Hétköznapi hősök
02:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren VI./2.
Kegyetlen nyár
03:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./14.
Parker és Rick
03:50
   
Az igazi prémvadászok I.
Kemény tél
tv-műsor: Bakik a Föld körül I./19.tv-műsor: Ne próbáld ki otthon! II.tv-műsor: Aranyláz a Bering-tengeren VI./2.tv-műsor: Aranyláz Alaszkában VII./14.tv-műsor: Az igazi prémvadászok I.
Discovery Channel tv-műsor04.28
00:00
   
Kerékagybaj I.
Pucéron
Emberek, akik levetik ruháikat és gátlásaikat az úton, minden szabályt felrúgó parkolások, és egy teherautó megcsúszása katasztrófához vezet.
00:30
   
Bakik a Föld körül I./19.
19. rész
Elképesztő epizódok tele vicces balesetekkel, csínyekkel és összevágott felvételekkel, melyeket készítőik töltöttek fel a netre: a világ legpoénosabb bakijai az internetről.
01:00
   
Ne próbáld ki otthon! II.
Hétköznapi hősök
A világ 20 legjobb házilag végrehajtott mutatványa és kísérlete YouTube klipeken, köztük egy emberé, aki a nyelvével egy lámpaoszlophoz ragadt.
02:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren VI./2.
Kegyetlen nyár
A nome-i bányászok folytatják az új lelőhelyek keresését. Zeke és Emily a Sledge-sziget felé veszi az útját, Shawn pedig a Bluffnél remél rátalálni álmai aranyára.
03:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./14.
Parker és Rick
Rick jobban teljesít Parkernél az Indian folyónál levő új területen. Tony kotrógépe meghibásodik, és veszélybe kerül az egész szezon. Todd csapata okkal reménykedhet Coloradóban.
03:50
   
Az igazi prémvadászok I.
Kemény tél
Az alaszkai Tanana alig 100 kilométerre fekszik az Északi-sarkkörtől. Itt mindig kemény a tél, de most még a szokásosnál is zordabb viszonyokkal küzd a kis közösség.
04:40
   
Az alaszkai vadon gyermekei: III./3.
Noah
Az alaszkai vadon mélyén él egy család, amelynek tagjai ott is születtek és nevelkedtek. Billy és Amy Brown, valamint hét gyermekük csak egymásra támaszkodhatnak a túléléshez.
05:30
   
Hogyan csinálják? XIV./12.
12. rész
Bepillantást nyerünk a modern világba, és megnézzük, hogyan működnek eszközeink. Rácsodálkozunk a minket körülvevő konstrukciókra, az űrrakétáktól az izzókig.
06:00
   
Hogyan készült? III.
30. rész
Tudjuk-e, hogyan készülnek a körülöttünk levő hétköznapi tárgyak? Most mindent megtudhatunk! Kíváncsiak előnyben...
06:25
   
Amcsi benzinfalók III./6.
Az NHRA és az 55-ös Pink Caddy, II. rész
Miután hosszan várakoztak az 55-ös rózsaszín Caddy alkatrészeire, Richard és a fiúk őrült iramban dolgoznak azon, hogy az autó időben elkészüljön.
07:15
   
Száműzöttek műhelye I.
Egy problémás Nova, II. rész
Richard Rawlings kirúgta Tom Smith-t és Jordan Butlert a Gas Monkey csapatából. A fiúk összefogtak Thomas Weeks-szel, és létrehozták a saját műhelyüket.
08:05
   
Az alkukirály IV.
A megfelelő kombináció
Mikor túl sokan válaszolnak felhívására, mely szerint pénzzel működő szekrényekre van szüksége, Jeffnek több száz szekrénye lesz, és nem tudja hol tárolni őket.
08:30
   
Kincsek a garázsból II./7.
Selejtek és ócskaságok
A csapat egy régi tárgyakkal teli garázst takarít, ahol a legelső akcióhős mellett régi elektronikai kütyüket és egy érdekes század közepi faragást is találnak.
09:00
   
Raktárvadászok III.
16. rész
A házaspár, Brandon és Lori nagyban játszanak a népszerű amerikai raktárárverésekenen. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek-e...
09:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Paul és Bogart promót forgat
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Ezúttal Paul és Bogart egy alacsony költségvetésű reklámfilmet forgat.
10:00
   
Autókereskedők XI.
Kétéltű
Mike nagy elhatározással befektet egy kétéltű autóba. Van azonban néhány alapvető probléma, amely akár a nyereség elillanását is maga után vonhatja.
11:00
   
Dallasi autónepperek I./9.
Chevrolet és Mustang
A változatosság az élet sója, és az autónepperek ezt megtalálják az árveréseken. Terítéken egy 2000-es Chevy Camaro Convertible, egy 1955-ös klasszikus Chevrolet és egy Mustang.
11:30
   
Hogyan készült? Álomautók III.
Audi S8
Eltűnődött már azon, hogyan készülnek a luxusautók? Tartson a csapattal, akik felfedezik a világ legelőkelőbb autóinak eredetét, belső működését és műszaki jellemzőit!
12:00
   
Mérnöki műtárgyak VI.
Dél-afrikai aranybánya
Danny Forster a föld legmélyebb helyén jár, a dél-afrikai Mponeng aranybányában. A naponta új mélységi rekordot megdöntő helyszín a világ egyik legveszélyesebb munkahelye.
13:00
   
Ausztrál kamionosok III.
7. rész
A világ legnehezebb útjain és legtávolabbi autópályáin haladnak az ausztrál kamionosok, akiknek hatalmas távot kell megtenniük a világ leginkább embert próbáló vidékén.
14:00
   
Túlélőpár-baj IV./1.
Végtelenül sok látnivaló - 1. rész
Egy mangrove mocsárban rekedt Joe és Cody a krokodiloktól hemzsegő vízből menekülve egy vérszívókkal teli dzsungelben találja magát, ahol elefántok tengetik az életüket.
15:00
   
Extrém vasútvonalak Alaszkában III.
Holtsáv
Ismerje meg azt az elitcsapatot - építőmunkásokat, szerelőket és mozdonyvezetőket -, akik igyekeznek üzemképesen tartani Alaszka 800 km-nyi vasútját a téli fagyban!
16:00
   
Amcsi benzinfalók I.
48-as Chevy Fleetmaster
Richard, Aaron és csapatuk modernizál egy 48-as Chevy Fleetmastert. Oklahomában, ahol egy Chevyt és egy 63-as Caddyt akarnak eladni, nehéz közönség vár rájuk. (Magy.fel)
17:00
   
Autókereskedők XI.
Ford Thunderbird
Mike Brewer, a tapasztalt autókereskedő és Edd China, a szuperszerelő jobb sorsra érdemes klasszikus autókat mentenek meg attól, hogy a roncstelepen végezzék.
18:00
   
Raktárvadászok III.
17. rész
A házaspár, Brandon és Lori nagyban játszanak a népszerű amerikai raktárárverésekenen. Kérdés, hogy a tárolóegységek értékes kincset vagy értéktelen szemetet rejtenek-e...
18:30
   
Kanadai raktárárverések I./32.
London
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Az Ontario állambeli aukción új kincsek és régi ellenszenvek kerülnek napvilágra.
19:00
   
Hogyan készült? XVII.
Vadászsípok/Majonéz/Borotvapengék/Biztonsági borotva
Tudjuk, hogyan készülnek hétköznapi tárgyaink? A lenyűgöző sorozat újabb hétköznapi tárgyakat vesz górcső alá, és mindent megmutat.
19:30
   
Hogyan csinálják? XIV./13.
13. rész
Bepillantást nyerünk a modern világba, és megnézzük, hogyan működnek eszközeink. Rácsodálkozunk a minket körülvevő konstrukciókra, az űrrakétáktól az izzókig.
20:00
   
Amcsi benzinfalók II.
Vágatlan különkiadás
A zseniális autószakértő, Richard Rawlings és a tehetséges Aaron Kaufman szerelő Texas távoli vidékeit is bejárja, hogy lerobbant klasszikus autókat vásároljanak és újítsanak fel.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Amcsi benzinfalók IV./15.
15. rész
tv-műsor: Amcsi benzinfalók IV./15.
Richard Rawlings és Aaron Kaufman Texas legtávolabbi vidékeit járja, hogy elfeledett és lerobbant klasszikus autókat vásároljanak és újítsanak fel dallasi műhelyükben.
22:00
   
Hogyan készült? Álomautók I.
Rolls-Royce Phantom
Hogyan születik egy Rolls Royce Phantom? A "Hogyan készült?" csapata ellátogat a gyárba, ahol rácsodálkozhatunk az autó szerkezetére és gyönyörű külsejére.
22:30
   
Hogyan készült? Álomautók I.
Maserati Quattroporte
Utazás az álomautók világába: a Maseratitól az Audi R8-ig, a Morgan Aero Coupe-tól a Porsche 911-ig. Megtudjuk, hogyan készülnek ezek a csodálatos járművek.
23:00
   
Szuperverdák születése I./3.
3. rész
A világ négykerekű csodáinak szépsége és elképesztő ereje mindenkit lenyűgöz. A műsorból azt is megtudhatjuk, hogyan építették ezeket a szuperautókat.

Mai tv-műsor

04.28 01:35
Bates Motel - Psycho a kezdetektől IV./7.
04.28 02:05
Stíluspárbaj Lakatos Márkkal I./32.
04.28 02:25
Bates Motel - Psycho a kezdetektől IV./8.
04.28 10:00
Isten áldjon, Esperanza! 122.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.