Discovery Channel tv-műsor

MOST

23:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./1.
Csoda a hegyen
00:00
TV műsor ajánlatunk!  
Az Amazonas sötét titkai I./6.
Kolumbiai gerillák
01:00
   
Száz mérföld az ismeretlenbe I./5.
Menekülés La Ventaból
02:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./23.
23. rész
03:00
   
Guy Martin és az utolsó Vulcan bombázó
tv-műsor: Aranyláz Alaszkában VII./1.tv-műsor: Aranyláz a Bering-tengeren V./23.
Discovery Channel tv-műsor01.22
tv műsor
Brit kincsek az Újvilágba
Jesse McClure nem csak sima régiségkufár, ő a kereskedők királya, aki a szakma minden csínját-bínját kitanulta szülei vállalkozásában, egy Los Angeles-i régiségboltban. Édesapja, Mac a főnök, testvére, Lindsay pedig bármire képes vevőt találni.
00:00
   
Robotharc I./3.
3. rész
A robotok nagyszabású bajnoksága 16. fordulójához érkezett. Nyolc csapat aknamezők és hasonló veszélyek között lavírozva juthat tovább a végső győzelem felé.
01:00
   
A fegyvervadász I.
Polgárháborús ágyúk
Házigazdánk, Paul Shull bejárja Tennessee-t, Kentuckyt és Oregont, hogy helyrehozza a polgárháború legveszélyesebb ágyúját.
02:00
   
Úttörők I./4.
A dzsungel mélyén
Shaun és csapata egy vulkánkitörésnek lesz a tanúja Ecuadorban. A denevérszakértő Rob eltűnik a dzsungelben, Chrisnek pedig újra kell gondolnia, hogyan lehet kajmánt fogni.
03:00
   
A Föld rejtélyes oldala II./6.
Dzsingisz kán sírja
Egy furcsa építményre bukkantak Mongóliában. Lehet, hogy Dzsingisz kán sírja? A Spanyolországban talált különös gyűrűk elvezethetnek Atlantiszhoz, az elsüllyedt városhoz.
03:50
   
Ne próbáld ki otthon! IV.
Szuperképességek
Bemutatjuk a legjobb videofelvételeket a szuperképességekkel rendelkező internetes legendákról: a világ legelképesztőbb bőrétől az első, lábujjakkal tetoválóig.
04:40
   
A legnehezebb katonai munkák I./1.
Nagy
A katonaélet nem veszélytelen, de vajon melyek a legveszedelmesebb foglalkozások égen, földön, vízen és az amerikai katonai támaszpontokon?
05:30
   
Hogyan csinálják? IV.
Erdőtüzek/kipufogógáz/űrállomás
Hogyan tisztítja meg a platina az autó kipufogógázait? Hogyan építenek egy űrállomást 360 kilométerrel a Föld felszíne felett?
06:00
   
Az alkukirály II.
Állni a sarat
Állnia kell a sarat annak, aki a Direct Liquidation cégnél szeretne dolgozni. Hogyan állja meg a helyét egy csinos, könyvtárosként végzett leány ebben a fiúknak való klubban?
06:30
   
Az alkukirály II.
Gyanús körülmények
Jeff megszerez egy bútorszállítmányt, amelyet lehet, hogy drogok eladásánál használtak. A gyanús körülmények ellenére sikerül-e Jeffnek megfelelő vevőt találnia?
07:00
   
Angliai raktárvadászok I.
7. rész
Sean Kelly műsorvezető és árverésvezető az Egyesült Királyságban utazgatva az ország rejtett kincseit keresi különféle tárolókban és garázsokban.
07:30
   
Angliai raktárvadászok I.
8. rész
Sean Kelly műsorvezető és árverésvezető az Egyesült Királyságban utazgatva az ország rejtett kincseit keresi különféle tárolókban és garázsokban.
08:00
   
Kanadai raktárárverések I.
Régi emlékek
A kanadai raktárárveréseken naponta összegyűlnek a merész vevők, akik készek hatalmas összegekkel licitálni a lefoglalt vagy elhagyott tárolóegységekre.
08:30
   
Kanadai raktárárverések I.
Wasaga Beach
A kanadai raktárárveréseken mindennap nagy kockázat vállalására is kész vevők gyűlnek össze. Paul szerzési vágya ma új magasságokba emelkedik egy Wasaga Beach-i árverésen.
09:00
   
Óriáshajók építői I./6.
Az első út
Elkészült a Tangier, és elindult első útjára. A világ másik végén a szuper vontatóhajó építői versenyt futnak az idővel, hogy befejezzék a munkát.
10:00
   
Amcsi benzinfalók: a nagy biznisz III.
Egy menő Impala
Mikor Richard megvesz egy 65-ös Chevy Impalát, a csapat a saját képére alakítja az autót. Eközben Richard és Aaron megszerez egy 34-es ötablakos Fordot is.
11:00
   
Ed Stafford: Út az ismeretlenbe I.
Titkaim az ismeretlenről
Ebben az exkluzív bepillantásban a kulisszák mögé Ed Stafford megosztja velünk csomagolási tippjeit és felidézi az ismeretlenbe tett utazásának legjobb és legrosszabb pillanatait.
12:00
   
A kutyák igaz története I./2.
A vadon túlélői
A kutya az egész világon az egyik legtöbbre méltatott állat. Hogyan lett vadon élő ragadozóból barátságos háziállattá - az ember legjobb barátjának története.
13:00
   
Amerikai Tarzan I./2.
2. rész
Hét jó erőben levő, vállalkozó kedvű, kalandra éhes amerikai érkezik Dominika szigetére, hogy alaposan próbára tegyék állóképességüket és túlélési ismereteiket.
14:00
   
Száműzöttek műhelye I.
A 69-es Satellite új útra indul, 2. rész
A műhelyben hamarosan befejezik az 1969-es Plymouth Satellite felújítását, de felizzanak az indulatok Tom és Thomas között...
15:00
   
Acélos melók I.
3. rész
Az Acélbratyók egy hatalmas amerikai kamiont alakítanak át családi lakókocsivá. Míg a csapat dolgozik, Michaelt, a műhely tulajdonosát rendőrök látogatják meg.
16:00
   
Dízeltesók I./7.
A Szent Grál-kudarc
Heavy D az új nyereményautót keresi, Diesel Dave pedig rátalál a Szent Grálra: egy második generációs, négyajtós Dodge-ot 12 szelepes dízelmotorral.
17:00
   
Az alaszkai vadon gyermekei III./8.
A farkascsorda visszatér
Jöjjön el Alaszka bozótvidékére Bushékkal, egy hétgyerekes családdal, akik a civilizációtól távol élnek és csak egymásra számíthatnak, hogy életben maradjanak a vadonban!
18:00
   
Kincsvadászok a kígyók szigetén II./1.
1. rész
Kincsvadászok az inkák elrejtett aranyát keresik a világ egyik legveszélyesebb szigetén, miközben bonyolult feladványokat kell megoldaniuk.
19:00
   
Halálos fogás - Tengeri temető I./2.
2. rész
Newport halász​​város a "Csendes-óceán temetőjének" is nevezett partvidéken található. Itt a rákhalászok mindent feláldoznak azért, hogy valahogy biztosítsák a megélhetésüket.
20:00
   
Aranyláz a Bering-tengeren V./23.
23. rész
Az arany kitermelését nehezíti, hogy a kiszámíthatatlan Bering-tenger fenekéről kell felhozni. Kövessük azok sorsát, akik mindent kockára tesznek azért, hogy felhozzák a kincset.
21:00
TV műsor ajánlatunk!  
Guy Martin és az utolsó Vulcan bombázó
A Vulcan bombázó az első főszereplője volt Anglia nukleáris elrettentő erejének, és a leghosszabb ideig maradt szolgálatban. Guy helyreállít egy Vulcant, és ki is próbálja.
22:00
TV műsor ajánlatunk!  
A kutyák igaz története I./null.
Kóbor kutyák
tv-műsor: A kutyák igaz története I./null.
Kóbor kölyökkutyák nyomában Thaiföldön veszélyes életük első heteiben. Katmanduban nagy tisztelet övezi a kutyákat, és a hindu Tihar ünnepen virágfüzérrel díszítik fel őket.
23:00
   
Aranyláz Alaszkában VII./1.
Csoda a hegyen
A lelkes bányászok visszatértek, és elszántabbak, mint valaha. A Yukon vadonjában önellátásra berendezkedett csapat egy 21. századi aranyláz elindítását reméli.

Mai tv-műsor

01.23 00:35
Tűzön-vízen I./12.
01.23 09:00
Gordon Ramsay - A pokol konyhája XII./8.
01.23 10:00
Isten áldjon, Esperanza! 53.
01.23 11:00
Klasszikus autók nyomában VI./12.
© 2012-2017 Gillon Media Kft.