Viasat 3 (HD) tv-műsor
2024.04.23 18:00 - 19:00 Viasat 3 (HD)
tv-műsor
A Grace klinika VI./21.
amerikai drámasorozat,2009
4.3 - 36 szavazat
A Grace klinika VI./21. tartalma - Viasat 3 (HD) 2024.04.23 18:00
(GREY'S ANATOMY - HOW INSENSITIVE)

Ez nem vicc

Bailey igyekszik felkészíteni kollégáit arra, hogy egy rendkívül kövér beteg érkezik, ám a beteg méretei minden képzeletet felülmúlnak. A rezidenseknek nagyon nehéz megállniuk a csipkelődést. Derek rosszul viseli a pert, amit egy gépről lekapcsolt beteg miatt indítottak ellene. Bűntudata van a megözvegyült férj fájdalma miatt. Cristina egy szívbeteg nő kislányával tölt néhány órát és rádöbben, mennyire hiányzik neki az édesapja.

Rendező: Rob Corn, John David Coles, Adam Davidson, Mark Tinker

Főszereplők: Ellen Pompeo, Sandra Oh, Justin Chambers 

Sorozatok: dráma/melodráma
További információ? A Grace klinika sorozat
A sorozat tartalma:
A történet középpontjában Meredith Grey áll, az a céltudatos nő, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy teljes életet élhessen egy olyan felelősségteljes munka mellett, ami mindezt lehetetlenné teszi. Elsőéves sebészeti gyakornokként dolgozik a Seattle Grace Kórházban barátaival, a szintén rezidensi évüket töltő Cristina Yanggal, Izzie Stevensszel, George O'Malley-vel és Alex Karevvel, akikkel tegnap még az iskolapadban ültek. Ma azonban már életek múlnak rajtuk.

Az öt gyakornok a lehető legstresszesebb környezetben próbálja magánéletét egyenesben tartani. Meredith Grey orvosi ambíciója mögött egy sötét titok lappang: édesanyja szörnyű betegségben szenved. Cristina Yang az ellentmondások embere: minden lehetőséget megragad, ami előreviheti, mégis képtelen előbbre jutni. Izobel "Izzie" Stevens, a kisvárosi lány fehérnemű-modellként kereste meg az orvosi egyetemre valót, most kollégái elismeréséért küzd. George O'Malley az a jópofa srác a szomszédból típus, melegszívű, de bizonytalan, aki valahogy mindig rosszkor van rossz helyen, és ezt a tulajdonságát a műtőben is gyakorolja. Legnagyobb bánatára Meredith úgy kezeli őt, mint egyet a "lányok közül". És persze Alex Karev, a negatív hős, akit mindenki imád utálni, ő az arrogáns és ambiciózus gyakornokok megtestesítője.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Viasat 6
Viasat 6
tv-műsor: Gémerkirályok I./8.
amerikai sorozat,2021
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Titkok hálójában III./2.
török telenovella sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Izaura TV (HD)
Izaura TV
tv-műsor: Testvérek IV./27.
török dráma sorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Sorozat Klub
Sorozat Klub
tv-műsor: A kastélyszálló IV./3.
osztrák-német filmsorozat,1996-2006
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Galaxy 4 (HD)
Galaxy 4
tv-műsor: Brokenwood titkai IX./2.
új-zélandi tévéfilmsorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.