Viasat 3 (HD) tv-műsor
2024.04.28 04:25 - 05:05 Viasat 3 (HD)
tv-műsor
Elfeledve III./4.
amerikai thrillersorozat ,2020
3.7 - 3 szavazat
Elfeledve III./4. tartalma - Viasat 3 (HD) 2024.04.28 04:25
(ABSENTIA 03004 - ALEA IACTA EST)

Az FBI-nál ellenállást vált ki Emily követelése, hogy induljanak el megkeresni Nicket, ezért Emily egy olyan kockázatos tervvel áll elő, amellyel eljut ahhoz az emberhez, aki elvezetheti őt Nickhez. Eközben valahol Európában Nicket továbbra is elkábítva tartják, és pszichés kínzásnak vetik alá, ami előhozza belőle elnyomott érzelmeit, köztük a bűntudatot és a kétségeket is, amelyekkel FBI ügynökként, férjként és apaként egyaránt meg kellett küzdenie.

Rendezte: Oded Ruskin

Főszereplők: Stana Katic,Patrick Heusinger,Cara Theobold 

Sorozatok: krimi/akció/kaland
További információ? Elfeledve sorozat
A sorozat tartalma:
Emily Byrne FBI ügynök miközben Boston egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa után nyomoz, nyomtalanul eltűnik, majd halottá nyilvánítják. 6 évvel később találnak rá a fogságban tartott és megkínzott Emilyre, akinek szinte semmi emléke nincs arról, mi történt vele pontosan.

Miközben Emily igyekszik elrablásának részleteit kibogozni, próbál újra kapcsolatot teremteni a családjával is, akik időközben már továbbléptek. Emily férje, a szintén FBI ügynök Nick komoly bűntudattal küzd, amiért nem kereste tovább Emilyt és nehezen birkózik meg az iránta újra felszínre törő érzéseivel, főleg most, hogy már egy másik nő férje.

Miközben úgy tűnik, Emilyt alaposan megviseli a válságos érzelmi kapcsolata Nick-kel és elidegenedett fiával, Flynn-nel, egy új gyilkossági sorozat közepében találja magát, mint fő gyanúsított. Nick-et pedig megbízzák az elképzelhetetlennel: őrizetbe kell vennie Emily-t.

Az évad tartalma:

A 3. évad három hónappal a 2. évad drámai eseményei után játszódik: lassan lejár Emily felfüggesztése az FBI-nál, és keményen dolgozik azon, hogy a lehető legjobb anya legyen Flynn számára. De minden a feje tetejére áll, amikor Nick egyik ügye érinti, és komoly fenyegetést jelent Emily családjára, amelyet ő kétségbeesetten próbál meg összetartani. Az ügy során Emily messze kerül Bostontól, és ez minden korábbinál nagyobb próbatételt jelent számára. Kénytelen megtanulni ismét bízni, szeretni és megtalálni a helyét a világban mindazok után, amin keresztülment.

Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Galaxy 4 (HD)
Galaxy 4
tv-műsor: Kisvárosi gyilkosságok XXIV./1.
angol krimisorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: A lelkedbe látok I./4.
bosnyál krimisorozat, 2023
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER TV 4 (HD)
TV 4
tv-műsor: Trópusi gyilkosságok V./1.
francia krimisorozat,2024
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER HBO 3 (HD)
HBO 3
tv-műsor: Drót (Feliratos változat) V./2.
amerikai krimisorozat, 2008
TV műsor 16 év felettieknek!
PREMIER Prime (HD)
Prime
tv-műsor: Gyilkos elmék XII./2.
amerikai krimi sorozat,2016
TV műsor 16 év felettieknek!
© 2012-2024 Gillon Media Kft.