Cool (HD) tv-műsor
2024.05.11 01:55 - 02:55 Cool (HD)
tv-műsor
Fekete Tulipán II./8.
holland filmsorozat,2016
5.0 - 1 szavazat
Fekete Tulipán II./8. tartalma - Cool (HD) 2024.05.11 01:55
(ZWARTE TULP 2; BLACK TULIP 2 - VOLG JE HART)

Hallgass a szívedre!

Emma Bangkokba utazik, hogy üzleteljen a fekete tulipánhagymákkal. A Vonk cég élére maga helyett Bent nevezi ki. Amíg távol van, Jisanne Samueléknél alszik, aminek Emma nem örül. Nick és Ben még mindig nem jönnek ki túl jól. Lynnt megint kísérti Martijn szelleme, ezért összepakol és elköltözik, amiben Joeri segít neki. Henk hazatér a zarándokútról és tudomást szerez róla, hogy távollétében milyen üzletet kötött Robert és Lilian egy orosz ügyféllel. Nagyon mérges lesz és elküldi Robertet, ám Lilian tovább akarja vinni az ügyet. Henk figyelmezteti Bent, hogy keresni fogják nála a fekete tulipán hagymáit. Nick először el akarja hagyni Mariekét Ben viselkedése miatt, végül azonban nagy lépésre szánja el magát.

Rendező: Shariff Korver

Főszereplők: Linda van Dyck, Anna Drijver, Roeland Fernhout, Carolien Spoor, Benja Bruijning, Puck van Stijn, Pim Lambeau, Abbey Hoes, Renée Fokker, Marcel Musters, Willem Voogd, Gijs Naber, Bobbie Mulder, Nyncke Beekhuyzen, Raymond Thiry, Joy Wielkens, Myranda Jongeling, Nils Verkooijen, Ali Ben Horsting, Huub Stapel, Derek de Lint, Nasrdin Dchar, Hadewych Minis, Suzan Bogaerdt, Mike Nijdam, Reinout Bussemaker, Bart Klever, Johanna Hagen 

Sorozatok: dráma/melodráma
További információ? Fekete tulipán sorozat
A sorozat tartalma:
A Vonk és a Kester család konkurens virágkereskedők, akik évek óta háborúban állnak egymással egy szörnyű tragédia miatt, melyben Henk Kester elvesztette öccsét és annak feleségét. A halálukért a Vonk családot teszik felelőssé, akiknek sikerül végre az áhított csoda, életképes fekete tulipánhagymákat előállítani. A gyűlölet és a versengés újabb áldozatokat követel, s hamarosan rájönnek, hogy a fekete tulipánért súlyos áldozatot kell hoznia mindenkinek.
Inkább mást?
További sorozatok

Ez is érdekelheti

PREMIER Galaxy 4 (HD)
Galaxy 4
tv-műsor: Brokenwood titkai IX./5.
új-zélandi tévéfilmsorozat,2023
TV műsor 12 év felettieknek!
PREMIER Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Napsugár I./65.
török tévéfilmsorozat,2022
TV műsor 12 év felettieknek! HD adás
PREMIER Duna TV (HD)
Duna TV
tv-műsor: Bor, mámor, szerelem I./82.
szlovák tévéfilmsorozat,2013
TV műsor 12 év felettieknek! HD adás
PREMIER Epic Drama (HD)
Epic Drama
tv-műsor: Murdoch rejtélyei XVII./24.
kanadai krimi-dráma sorozat,2023
PREMIER Epic Drama (HD)
Epic Drama
tv-műsor: Róma úrnője II./6.
olasz dráma sorozat,2022
© 2012-2024 Gillon Media Kft.