Júniusban még több bűneset és izgalom az AXN csatornáin
A nyári hónapokban sem maradnak izgalmak és bűnesetek nélkül az AXN nézői: Magyarországon eddig soha nem látott részekkel érkezik a Gyilkos elmék, a Gyilkos elmék: túl minden határon, a Profilozók, A nagy svindli, a Magányügyek és a Teen Wolf - Farkasbőrben című sorozat.
Június 6-án indul A nagy svindli negyedik évada, amely minden hétköznap 17 órától kerül képernyőre. A könnyed stílusú, humorral átszőtt, izgalmas krimi a "fehérgalléros" bűnözőkre szakosodott FBI-ügynök, Peter Burke, valamint a leleményes és sármos műkincstolvaj, Neal Caffrey kalandjairól szól. A sorozat negyedik évadában Neal próbál visszatérni az Egyesült Államokba, miután a Zöldfoki szigeteken rejtőzködött. Peter segített neki a szökésben, de bizalma megrendül Neal-ben, amikor egy zsaroló miatt nehéz helyzetben találja magát.

Ugyanezen a napon 23 órakor második évadával tér vissza a képernyőre hazánkban eddig be nem mutatott részekkel a Magánügyek című sorozat. Az amerikai jogi dráma kedd esténként rántja le a leplet a külvárosi életről, ezek a csendes és békés utcák néha a legsötétebb bűnesetek szemtanúi. Az új évadban Annabeth férje elvesztése után próbál lábra állni, azonban egyedülálló anyaként számos kihívással kell szembenéznie, miközben a munkával járó stressz is megnehezíti életét.

Ezt követően, június 14-én szintén országos tévépremierként érkezik az AXN műsorára a Profilozók című francia krimisorozat legújabb, hetedik évada, amelyet szerda esténként 21 órától láthatnak a nézők. A közkedvelt sorozat a párizsi rendőrség gyilkosságok megoldására szakosodott részlegének mindennapjait követi nyomon, a pszichológus Chloé (Odile Vuillemin) főszereplésével. A sorozat új évadában azonban búcsút kell vennünk tőle, a második epizód után helyét Adèle Delettre (Juliette Roudet) veszi át. Az új főhős nem ismeretlen a sorozat rajongói számára, többször is feltűnt már korábban.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.