Érkezik A sógun c. sorozat a Disney+-ra
A James Clavell bestseller könyve alapján készült FX- „A sógun" itthon kizárólag a Disney+-on lesz elérhető 2024. február 27-től. A 10 részes minisorozatot Rachel Kondo és Justin Marks készítette, melyben olyan sztárok és producerek szerepelnek, mint Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis and Anna Sawai, számos más kiemelkedő japán színész társaságában.

Az FX-től, „A sógun", James Clavell bestseller regényének adaptációja, amelyet Rachel Kondo és Justin Marks közösen alkottak. A minisorozat az 1600-as évek Japánjában játszódik, éppen az évszázadot meghatározó polgárháború hajnalán. A sorozat producere Hiroyuki Sanada játssza Lord Yoshii Toranaga szerepét, aki az életéért küzd, hiszen ellenségei a régensek tanácsában fognak össze ellene. Az egyik nap egy rejtélyes európai hajó érkezik egy halászfaluba, amelyen John Blackthorne (Cosmo Jarvis) is szolgál. Blackthorne pedig olyan titkokat hoz magával Európából Japánba, amelyek segíthetnek Toranagának elérni a célját, és Blackthorne saját ellenségeinek, a jezsuita papoknak és a portugál kereskedőknek a hatalmas befolyását megsemmisíteni. Toranaga és Blackthorne sorsa elválaszthatatlanul összefonódik a tolmáccsal, Toda Marikóval (Anna Sawai), egy titokzatos keresztény nemesasszonnyal, aki egy kegyvesztett család utolsó sarja. Miközben Marikó az urát szolgálja a feszült politikai helyzetben, össze kell egyeztetnie Blackthorne-nal való újdonsült kapcsolatát és a hite iránti elkötelezettségét is.

A sorozat összesen 10 epizódból áll, a premier napján az első két epizód lesz elérhető, melyeket hetente követnek az új részek majd.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.