Február 14-én új párkereső reality indul a TLC-n
Február 14-én indul a TLC-n a Szerelem és fordítás (Love and Translation) című új, párkereső reality, amelyben három amerikai férfi 12 nő között keresi a szerelmet egy tengerparti villában. Mi a bökkenő? Egyikük sem beszél angolul!

A TLC vadonatúj párkapcsolati sorozatában, a Szerelem és fordításban három amerikai agglegény a paradicsomba utazik, ahol kilenc különböző országból érkezett nőkkel találkoznak. A 12 hölgy egyike sem beszél angolul, így közös nyelv és tolmács nélkül kell megtalálniuk a közös hangot egymással, és eldönteni, hogy vajon összeillenek-e vagy sem. Az együtt töltött idő és az egymás megismerésére összpontosító reality sorozat nyers, őszinte pillanatokat mutat be egy egyedülálló környezetben.

"A szerelmi és párkereső sorozat műfajának egyik vezető csatornájaként szerettünk volna kitörni a mindennapok rutinjából, és egy új típusú környezetben kísérletezni a jól ismert társkereső formátummal" - mondta Howard Lee, a Discovery Networks és a TLC elnöke. "A Szerelem és fordítás az érzelmek hullámvasútját hozza majd el, ráadásul a közönségünk imádja, ha nem szokványos párosok között végüli valódi, hosszantartó kapcsolat alakul ki"

A műsor során a játékosok minden érzékszervét kihívások elé állítják. Lesz hosszan tartó szemezés, feronomon alapú vonzalom teszt és adrenalin löketet elősegítő csoportos randi is, ahol a szinglik a közös nyelv ismerete nélkül próbálják megismermerni egymást. A sorozat célja, hogy kiderítse, mi kell ahhoz, hogy szerelmi kapcsolat alakuljon ki, ha a nyelv túl idegen.

A sorozat február 14-én, szerda 20 órakor indul a TLC csatornán, hetente új epizódokkal jelentkezik a párkapcsolati show.

© 2012-2024 Gillon Media Kft.